Het antwoord op de vraag: Waarom heb je geen relatie of ben je niet getrouwd?

De vraag waarom ben je nog niet getrouwd of heb je geen relatie wordt vaak gesteld aan single vrouwen. En of je nou kieskeurig bent of wanhopig op zoek bent naar Mr. Right, deze vraag over je relatie status blijft vervelend. En toch lijkt het een perfect aanvaardbaar onderwerp van gesprek bij zo wat elke gelegenheid. Hieronder hebben we enkele antwoorden op deze vervelende, maar zo vaak gestelde vragen.

1) Waarom ben je nog niet getrouwd/heb je nog geen relatie? Omdat ik in tegenstelling tot de meeste mensen geen genoegen neem met minder dan ik wil, en ik heb nog niemand ontmoet die goed genoeg voor mij is om een leven mee te delen.

2) Kinderen zullen een betekenis te geven aan je leven. Dit geldt zeker voor degenen die zijn leven zinloos vindt vóór het krijgen van kinderen.

3) Je wordt oud, het is tijd om te trouwen. Mensen die er op zo een manier naar kijken zijn te onzeker dat ze niet iemand vinden die van hen houdt. Het is een gevoel van eigenwaarde en ik heb daar geen problemen mee.

4) Kinderen zijn het beste in het leven! Dat is waar voor degenen die nooit een leven hebben gehad voordat ze kinderen hadden.

5) Al je vrienden zijn al getrouwd! Dus ik moet blindelings de menigte volgen, zelfs als dat me ongelukkig maakt?

6) Het is de juiste tijd om te trouwen. Het juiste moment is wanneer ik de juiste persoon vindt en niet als ik genoegen moet nemen met een verkeerde alleen omdat de samenleving dat wil.

7) Je bent zeker eenzaam? Dus je bent getrouwd omdat je je eenzaam voelt? Als dat de reden is kun je beter een hond nemen!

8) Niemand is perfect, je kunt niet precies vinden wat je zoekt. Heb ik gezegd dat ik op zoek ben naar de perfecte persoon? Ik ben op zoek naar degene die perfect is voor mij!

9) Wat een interessante vraag. Ik ben benieuwd wat jou beslissing was om te trouwen!

10) Je bent zeker kieskeurig. Zeker! Het is goed om kieskeurig te zijn over dingen die belangrijk zijn.

Je kunt de vragen ook terug antwoorden met een andere vraag:
1) Ben je echt gelukkig of alleen getrouwd omdat iedereen dat doet of van je verwacht?
2) Ben je getrouwd met de persoon waar je echt van houdt of met degene die je op dat moment kon krijgen?
3) Bent je echt gelukkig of ben je aan het faken?
4) Heb je enig idee hoeveel echtscheidingen er zijn?
5) Wat als je de juiste persoon had gevonden nadat je al getrouwd was?
6) Wie zegt dat het huwelijk op een bepaalde leeftijd moet plaats vinden?
7) Wie zegt dat alle echtparen gelukkig zijn?
8) Wie zegt dat de juiste tijd voor jou het juiste moment voor mij is?
9) Waarom ben jij niet dun?
10) Ik weet het eigenlijk niet. Wat denk jij?

Of zeg:
1) Gewoon geluk denk ik!
2) Brad Pitt is al getrouwd
3) Ik moet nog veel reizen
4) Ik ben getrouwd met mijn werk en mijn studie
5) Omdat ik het zo leuk vind om deze vraag te horen
6) Omdat ik te vee reality tv kijk, en ik weet hoe dit eindigt
7) Omdat ik al alles krijg wat ik nodig heb van die ene persoon: mezelf
8) Omdat ik het te druk heb om mijn leven te lijden, dat ik vergeet het te plannen
9) Omdat alle goede mannen drukke banen hebben die teveel tijd in beslag nemen
10) Omdat je dan vraagt wanneer de kinderen komen

Geef een reactie

Door op de site te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren", dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten