10 geheimen die je huisdieren je niet vertellen

10 geheimen die je huisdieren je niet vertellen

Onze huisdieren praten misschien niet, maar dat betekent niet dat ze niet weten hoe ze ons moeten vertellen wanneer ze zich niet op hun gemak voelen of wanneer wel. Niettemin, sommige huisdieren kunnen verbergen hoe ze zich fysiek of emotioneel voelen. Jij kunt bepaalde tekenen leren lezen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje inzicht – en veel oefening. Hier 10 geheimen die onze huisdieren ons niet vertellen.

1. Je denkt dat mijn kwispelende staart altijd een uitnodiging is om me te aaien. Fout! Onderzoekers ontdekten dat we onze staarten iets naar rechts bewegen als we iets zien dat we leuk vinden en naar links wanneer we bang zijn.

2. Je favoriete katten spel om met mij te spelen heeft een laseraanwijzer nodig, maar ik raak gefrustreerd omdat ik het niet kan vangen. Gebruik alsjeblieft een wijzer met speelgoed aan het einde, dan heb ik iets te vangen – het maakt het spel de moeite waard.

3. Haal alsjeblieft de föhn niet tevoorschijn als je me verzorgt! Om me er pluizig uit te laten zien, voeg een beetje maizena toe aan mijn vacht en borstel dan, het zal vet absorberen en de gematteerde vacht ontwarren.

4. Alleen omdat ik een oude hond ben, wil nog niet zeggen dat ik mag eten wat ik wil. Ik zal veel gelukkiger zijn als je me een dagelijks supplement geeft dat glucosamine en chondroïtine bevat om mijn gewrichten te helpen beschermen.

5. Stel me alsjeblieft voor aan je vrienden en familie als ik een pup ben, zodat ik niet bang ben voor vreemden.

6. Laat me alsjeblieft mijn eigen bed kiezen! Als ik gewoonlijk slaap met uitgestrekte benen, zal ik comfortabeler zijn op een plat bed zonder zijkanten, maar als ik me graag opkrul, zal ik waarschijnlijk houden van een knusse soort met zijkanten.

7. Ik ben dol op spelen met de frisbee, maar dat harde plastic kan pijn doen aan mijn tanden en tandvlees, zoek een zachte uit de dierenwinkel.

8. Ik hou van luxe kattenspeeltjes, maar je kunt gemakkelijk een zelfgemaakt speeltje maken waar ik dol op ben. Ik kan net zo veel plezier hebben met een kluwen touw of een kartonnen doos.

9. Als ik blaf en spring, probeer ik niet ondeugend te zijn, ik wil dat je met me speelt!

10. Mijn spijsvertering verschilt van de jouwe en snacks van jou kunnen gevaarlijk zijn voor mij. Geef me alsjeblieft geen chocolade, koffie of avocado.

Dit vind je misschien ook leuk