10 redenen waarom je een weddingplanner zou moeten nemen

10 redenen waarom je een weddingplanner zou moeten nemen

Laatst geüpdatet op september 11, 2017 by Redactie

Ben je onlangs verloofd en bezig met het plannen van de perfecte trouwdag? Dan is er een grote kans dat je erachter komt dat het allemaal niet zo makkelijk is als het lijkt. Je moet met verschillende dingen rekening houden, en je zult tot de ontdekking komen dat je het grootste gedeelte van je kostbare vrije tijd op Google te vinden bent. Daarom is het inhuren van een weddingplanner een van de beste geschenken die je jezelf kunt geven bij het plannen van je grote dag. Een weddingplanner neemt alle stress uit handen, en zal ervoor zorgen dat je dag op rolletjes loopt. We hebben hier 10 redenen op een rij gezet waarom je een weddingplanner zou moeten nemen.

1. Stress! De belangrijkste reden voor het huren van een weddingplanner is gewoon om stress te verminderen!

2. Kennis en ervaring. Weddingplanners weten alle in’s en out’s van de trouwmarkt. Ze weten wie voor jou de beste match zal zijn in termen van stijl en budget.

3. Ze kunnen geld besparen. Een van de moeilijkste hindernissen voor het plannen van een bruiloft is het vaststellen van een begroting en daaraan vasthouden. Een weddingplanner heeft hiermee ervaring en zal je helpen om verschillende opties af te wegen op basis van het budget en persoonlijke prioriteiten.

4. Ze besparen tijd. Het plannen van een bruiloft kost heel veel tijd. Een weddingplanner bespaart je tijd en energie door een enorme werklast van je schouder te nemen. Zij of hij kan onderzoek doen naar leveranciers, locaties, trouwjurken boetieks, verhuurbedrijven, decor ideeën, en nog veel meer!

5. Organisatie. Een weddingplanner is zeer goed geïnformeerd over bruiloft’s etiquette en alles wat een huwelijk met zich meebrengt. Dit geldt ook voor het organiseren van schema’s, het maken van tijdlijnen, locatie gegevens, uitnodigingen, RSVP’s, ceremoniedetails, repetities, accommodatie informatie, etc. Kortom, alles wordt georganiseerd van a tot z.

6. Ze zorgen ervoor dat er niets mis gaat. Onvermijdelijk zullen er altijd veranderingen gemaakt worden, soms zelfs tot de laatste minuut. Het hebben van één aanspreekpunt is zo veel gemakkelijker dan om iedere persoon die betrokken is bij het huwelijk te benaderen.

7. Ze helpen bemiddelen. Veel bruiden hebben te maken met een overvloed aan tegenstrijdige meningen van hun vrienden en familie over hoe de bruiloft zou moeten lopen, en het kan moeilijk zijn om iedereen te behagen. Niet te vergeten stressvol. Een weddingplanner kan je deskundig advies geven, zodat je een weloverwogen beslissing maakt.

8. Ze maken je visie werkelijkheid. De meeste bruiden fantaseren en dromen al hun hele leven over hun huwelijk. Weddingplanners zijn er om je visie werkelijkheid te laten worden en om te zorgen dat aan alle wensen wordt voldaan.

9. Ze zorgen ervoor dat je niets vergeet. De checklist van een bruiloft is lang – van de bruidsjurk tot de gastenlijst, de locatie bevestiging, het betalen van diverse rekeningen, en ga zo maar door. Een weddingplanner zal al deze zaken niet zo snel vergeten, het is immers routine.

10. Je verdient het. Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen in je leven en je verdient het dat het speciaal en perfect wordt.

Dit vind je misschien ook leuk