10 tekens van niet-verbonden stellen

10 tekens van niet-verbonden stellen

Is het normaal om afstand te voelen in een relatie? Ontkoppeling in een relatie is niet zeldzaam. Zelfs de sterkste relaties zouden door een aantal perioden van verbroken verbinding kunnen gaan. Soms voelt het alsof twee partijen in een relatie mijlenver uit elkaar staan, zich van elkaar loskoppelen en zelfs niet verliefd zijn. Als je voelt dat jullie twee uit elkaar groeien, kunnen sommige signalen je helpen duidelijk te maken waar je aan toe bent in de relatie. Hier 10 tekens van niet-verbonden stellen om op te letten.

1. Je verwijt je stress aan hem
Wanneer de stress toeslaat, kun je snibbig, prikkelbaar en humeurig worden tegen je partner. Feit is dat de stress ervoor zorgt dat je je op problemen richt en je kan je partner als vanzelfsprekend beschouwen. Als gevolg hiervan leidt dit tot de zogenaamde “dwalende ogen”. Je kunt bijvoorbeeld beginnen te zoeken naar iets waarvan je denkt dat het beter zal zijn, omdat je je partner associeert met alle problemen in je eigen leven.

2. Je doet niet de dingen die je vroeger deed
Dit is een van de duidelijkste tekenen van niet-verbonden koppels. Of het nu gaat om het wandelen met de hond, een wandeling maken, als je merkt dat je dingen alleen wilt doen, dan ben je misschien onverschillig in je relatie. Als je een van deze tekens ziet, is het tijd om tijd te spenderen om elkaar in de ogen te kijken en de onderliggende oorzaak achter het probleem te achterhalen. Zodra je je partner respecteert en hij jou ook, zul je eerlijk tegen elkaar zijn over waarom dergelijke dingen gebeuren.

3. Je geloof verandert en het maakt je partner ongemakkelijk
Misschien wil je partner opeens boeddhist worden, maar jij wilt niet. Of misschien stem je op links terwijl je partner voor rechts kiest. Ongeacht het nieuwe geloof dat jij of partner aanneemt, open discussie is altijd belangrijk. Als je geen openhartige gesprekken hebt met je partner, vergroot dit gewoon de afstand tussen jullie twee.

4. Je praat niet meer over de toekomst
Hebben jullie onlangs gesproken over toekomstgerichte gebeurtenissen, of het nu gaat om samenwonen, trouwen of een baby krijgen? Als het antwoord nee is, dan is het een van de subtiele tekenen van niet-verbonden zijn. De onderwerpen van dergelijke gesprekken kunnen zelfs variëren van weekenduitstapjes tot vakanties. Misschien is er een bepaalde reden dat je partner weigert om verder weg te denken. Dit kan betekenen dat je partner misschien geen toekomst ziet in jullie relatie.

5. Je raakt elkaar niet veel aan
Als jij en je partner niet zoveel lichamelijke genegenheid meer hebben als voorheen, kan dit een teken zijn van emotionele isolatie. Veel mensen zeiden dat toen hun relaties uit elkaar begonnen te vallen, het niet het gebrek aan seks of ruzies was die hen hartzeer veroorzaakten, maar het ontbreken van fysieke intimiteit. De dingen zoals knuffelen of handen vasthouden zijn tamelijk belangrijk en veel mensen kunnen teleurgesteld zijn als dat verdwijnt.

6. Er is geen fysieke omgang meer
Ofwel jullie zijn te moe of niet in de stemming om seks te hebben, het signaleert nog steeds het gat van emotionele onthechting. Lichamelijk contact wordt beschouwd als een manier om je genegenheid zonder woorden over te brengen. Misschien doe je het niet bewust, maar als je je partner afwijst, zou hij kunnen denken dat hij niet langer aantrekkelijk voor je is.
Om dit probleem op te lossen, besteed gewoon meer tijd aan je fysieke relatie. Plan een romantische avond voor jullie tweeën of kruip een keer lekker vroeg in bed.

7. Er is geen emotionele ondersteuning
Dit is een van subtiele tekenen van losgekoppelde koppels. Of je nu goed of slecht nieuws hebt, je wilt het delen met je dierbaren. Maar onlangs doe je het niet meer omdat je merkt dat je niet denkt dat je een reactie van je partner krijgt. Als gevolg hiervan word je emotioneel afstandelijk omdat je je niet geliefd en gewaardeerd voelt. Om dit probleem te verhelpen, moet je een openhartig gesprek voeren met je geliefde over je gevoelens. Wie weet, realiseert je partner niet dat hij dat deed.

8. Je maakt geen tijd voor elkaar
Om een ​​relatie sterk te houden, is tijd samen doorbrengen belangrijk. Het is echter heel gemakkelijk om opvoeding, werk of andere zaken in je leven de aandacht te geven – ten koste van je liefde. Zodra dit gebeurt, zal de emotionele band van de koppels eronder lijden. Door je tijd samen voorrang te geven, kun je daarom je relatie, in het algemeen, en de relatie, in het bijzonder, levend houden.

9. Je voelt je achterdochtig
Zelfs als je partner niets gedaan heeft waardoor je hem verdenkt, kan er een reden voor zijn, wanneer je er wantrouwend tegenover begint te worden. Je merkt dat je constant je partner ondervraagt ​​over verschillende dingen, of je bespied zijn Facebook-pagina.

10. Je hebt maar een paar gedeelde interesses
Of je nu van dezelfde tv-programma’s of dezelfde sport houdt, het hebben van iets gemeen is een gemakkelijke manier om een ​​relatie te versterken. Er zullen echter problemen zijn als je geen gemeenschappelijke basis meer hebt. Het is aangetoond dat stellen die maar weinig samen genieten of gedeelde interesses hebben, een groter risico lopen om niet meer verliefd te zijn. Om dit op te lossen, kun je samen wat oude hobby’s herontdekken of nieuwe dingen uitproberen om die relatieband te versterken.

Dit vind je misschien ook leuk