3 keer de leukste cadeaus voor een diploma uitreiking

3 keer de leukste cadeaus voor een diploma uitreiking

Laatst geüpdatet op mei 17, 2018 by Redactie

De zomervakantie is geweest, wat betekent dat veel laatstejaars studenten hun studie hebben afgerond. Een gevoel van euforie heerst, en samen met familie en vrienden wordt er uitgekeken naar de diploma uitreiking. Het is een dag om nooit te vergeten, vooral voor de afgestudeerde, maar ook voor zijn of haar dierbaren. En een onvergetelijk cadeau mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben 3 cadeautips voor je op een rijtje gezet.

  1. Een fotoboek van de uitreiking
    De uitreiking is natuurlijk het moment suprême van het afstuderen. De dag waarop diploma´s ondertekend en in ontvangst genomen worden en waarbij vrienden en familie trots toekijken. Tijdens deze middag of avond worden er vaak veel foto´s gemaakt. Wil je de afstudeerder naast het diploma nog een waardevolle herinnering aan deze dag geven, dan kun je bijvoorbeeld kiezen om de foto´s in een boek te laten drukken. Een fotoboek met harde kaft, dat je bijvoorbeeld hier kunt laten maken, kan een prachtig geschenk zijn voor de afgestuurde om na te genieten van de speciale dag. Natuurlijk is dit een cadeau dat je niet meteen tijdens of na de ceremonie kan geven, maar een fotoboek maken en bestellen is zo gedaan, waardoor je het al binnen twee weken cadeau kan geven. Zo heeft degene voor wie het cadeau is nog iets om naar uit te kijken!
  2. Een dagje wellness
    Afstuderen kost veel energie en is hard werken. Studenten lopen stage en/of schrijven hun afstudeerscriptie in een tijdsbestek van een paar maanden. Dit is de periode waarin zij ultiem getest worden op vaardigheden en kennis die ze tijdens hun eerdere studiejaren hebben opgedaan. Om ervoor te zorgen dat de afgestudeerde nog even het hoofd leeg kan maken en kan ontspannen, kun je een wellness arrangement cadeau geven. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement bij de Veluwse Bron, waar je o.a. in de Kneipp Kuurtuin kunt ontspannen.
  3. Een kledingbon
    Na afstuderen volgt vaak het zoeken naar en beginnen met de eerste baan. Voor velen is dit een vrij grote omslag ten opzichte van het studentenleven, en zullen de nodige levensstijlaanpassingen volgen. Eén van die aanpassingen vindt vaak plaats in de garderobe. En daar kun je de afgestudeerde met dit cadeau bij helpen. Cadeautip #3 is een kledingbon! Als je niet weet van welk merk je het beste een bon kunt halen, dan is de Fashioncheque een perfecte keus.

Dit vind je misschien ook leuk