6 relaties die je huwelijk kunnen ruïneren

6 relaties die je huwelijk kunnen ruïneren

Laatst geüpdatet op september 11, 2017 by Redactie

Hoewel er elke avond maar één persoon is die naast je ligt, kun je mentaal buitenstaanders in je bed toelaten, en dat zal waarschijnlijk je huwelijk niet veel goed doen. Als je voelt dat de ruimte tussen jou en je partner steeds verder groeit, kan het tijd zijn om je af te vragen of je andere relaties de schuld hebben. Hier zijn 6 relaties die je huwelijk kunnen ruïneren.

Je werk echtgenoot
Je houdt van die collega die constant grappen met je maakt en waarmee je koffiepauzes neemt, maar zijn aanwezigheid in je leven zou je echtelijke relatie niet veel goed kunnen doen.

Je schoonmoeder
Het is een cliché, maar misschien is er wel een goede reden voor: Sommige vrouwen kunnen gewoon niet opschieten met de moeders hun man. Het is dan ook belangrijk om ouders te laten weten waar ze staan in de relatie tussen een man en een vrouw. Dus laat haar op een respectvolle manier weten dat je huwelijk op de eerste plaats komt.

De vrouwelijke BFF van je man
Tenzij je een supervrouw bent, is de kans groot dat je bekend bent met jaloezie tegenover een vrouw die beste vrienden is met je man. Het laatste wat je wilt doen is het creëren van onhandige spanningen met de BFF. In plaats daarvan, laat je man je bezorgdheid weten, en dan kan hij een aantal nieuwe of betere basisregels stellen met zijn vriendin.

Je personal trainer
De sportschool is een geweldige plek om een partner te vinden, tenzij je al een partner hebt. Zowel mannen als vrouwen kunnen gemakkelijk jaloers worden, dus zorg ervoor dat je niet te veel persoonlijke dingen bespreekt met je trainer.

Je therapeut
Ja, de persoon die je betaalt om je diepste, donkerste geheimen te onthullen, misschien zelfs over je huwelijk, kan een bron van echtelijke spanning zijn. Je kunt dit probleem in de kiem smoren door je partner uit te nodigen voor een ​​informatieve sessie met je therapeut. Het laat hen weten dat jij (en je vertrouweling) aan zijn kant staan.

Je hond
Je hond geeft je die ware onvoorwaardelijke liefde en vraagt ​​niets van jullie terug. Misschien besef je niet eens dat je huisdier de meeste genegenheid van je krijgt, dus zorg ervoor dat je partner ook genoeg aandacht krijgt.

Dit vind je misschien ook leuk