7 x formele Fashion Faux Pas om te vermijden

7 x formele Fashion Faux Pas om te vermijden

Als het op faux pas aankomt, hoeveel we ook denken te weten, maken we allemaal fashion fouten, en doen het af als onze eigen stijl. Hoewel dat helemaal goed is, zijn er bepaalde dingen die niet kunnen worden genegeerd als het gaat om regels. Hier zijn 7 fashion faux pas die je zou moeten vermijden.

Te onthullend
Kleding bedekt je technisch misschien, maar kan soms nog te veel onthullen. Probeer topjes te vermijden die te veel decolleté onthullen, in de zomer en ook in de winter. Het is het beste om er stijlvol uit te zien en bepaalde delen te laten zien zonder dat alles eruit springt, vooral in zakelijke omgevingen. Zorg er ook voor dat je kleding kiest die je bedekt houdt terwijl je beste delen naar voren komen.

Te gewoon
Hoewel dit in de koudere maanden niet regelmatig voorkomt, is een veelgemaakte fout bij zomerse temperaturen het dragen van kleding die te casual is voor formele omgevingen. Mouwloze tops zijn waarschijnlijk acceptabel op het werk zolang je beha niet te zien is. Als een top teveel lichaam laat zien, draag er dan een vest of blazer over.

Te gescheurd
Een andere veel voorkomende fout die mensen maken, is het dragen van versleten en gescheurde kleding. Ja, het is prima om een ​​gescheurde spijkerbroek te dragen tijdens een concert of een casual evenement. Het is echter geen goed idee om het naar het werk of een formeel evenement te dragen.

Te groot of te klein
De verkeerde maat is nooit goed, waar je ook gaat. Kleding die te groot is, verbergt je rondingen niet; het maakt het erger. Kleding die te klein is, kan ervoor zorgen dat je muffin top zichtbaar is. Bij het kopen van kleding doet de maat op het etiket er niet toe. Je bent mooi, ongeacht je maat, maar weten en dragen wat je past, is veel aantrekkelijker dan te proberen een maat kleiner te dragen of iets te verbergen onder grote kleding.

Te veel logo’s
Het dragen van kleding met een logo erop zorgt ervoor dat je lijkt op een lopend billboard. Terwijl logo’s in de jaren 90 in waren, zijn de laatste tijd trends veranderd, en mensen stevenen af ​​van opzichtige logo’s en zijn op zoek naar iets ingetogeners.

Teveel dierenprints
Als dierenprints je ding zijn, kun je ze best nog dragen. Maar teveel ervan is nooit goed. Het is gewoon moeilijk deze prints te combineren en je kan er hierdoor nogal ordinair uit zien. Als je echter avontuurlijk bent, kan bijvoorbeeld een mooie blouse met dierenprint er geweldig uitzien met een zwarte broek.
 
Te veel lagen
Te veel lagen is een fout op verschillende punten, in elk seizoen. Als je onaantrekkelijke gebieden probeert te verbergen met extra lagen, kun je het eigenlijk nog erger maken. Bijvoorbeeld, een rok over een legging of een mini-jurk gedragen met een spijkerbroek verbergen niets; het kan dingen zelfs erger maken.

Dit vind je misschien ook leuk