8 dingen die succesvolle werkende moeders doen

8 dingen die succesvolle werkende moeders doen

Laatst geüpdatet op september 12, 2017 by Redactie

We vragen het onszelf vaak af: ‘Hoe doet ze het?’ Werkende moeders die met succes kunnen balanceren tussen het werk en hun gezinsleven. Ze lijken het helemaal voor elkaar te hebben. Een carrière, eten op de tafel zetten, kinderen naar school en lessen brengen, sporten, en alles lijkt vanzelfsprekend te gaan. Zulke vrouwen zijn een inspiratie voor iedereen, dus als je wilt weten hoe je dat voor elkaar moet krijgen, lees dan hieronder onze tips.

1. Ze kunnen goed plannen
De tijd verstrijkt snel, dus elke minuut telt. Werkende moeders hebben de neiging om vooruit te plannen, zodat hun schema duidelijk is en ze weten wat te verwachten. Geen plek voor verrassingen, alles staat vast.

2. Hun efficiëntie is uitstekend
Slim plannen leidt tot grote efficiëntie, opdrachten worden met gemak op tijd en volledig verwezenlijkt. Geen ruimte voor doelloos zitten denken. Het is allemaal een geconcentreerde inspanning, het resultaat is extra tijd die gebruikt kan worden om dingen te doen waarvan ze persoonlijk genieten!

3. Ze weten wanneer ze dingen moeten laten gaan
Werkende moeders zullen allemaal erkennen dat ze geen moeder van het jaar zijn. Ze doen allemaal hun uiterste best, maar overdrijven heeft geen rol in de manier waarop ze het moederschap beoefenen! Ze hebben de mogelijkheid om dingen te laten gaan, terwijl ze weten dat het niet erg is.

4. Ze blijven in het heden
Ze blijven niet hangen in het verleden of maken zich niet druk om de toekomst. Het heden is het belangrijkste. Er is maar één keer en plek waar ze kunnen zijn. De wat-als scenario’s bestaan ​​niet.

5. Ze koesteren hun eigen ding
Hun geloof? Geluk wordt verdiend en gecreëerd, niet geserveerd. Werkende moeders zijn hun eigen levenscoaches, hun vertrouwen is sterk en het feit dat ze verantwoordelijk zijn voor hun keuzes is bevrijdend!

6. Ze doen alles wat binnen hun vermogen ligt!
Supermoeders zoeken geen toestemming van anderen, ze zijn hun eigen rechters, er bewust van dat ze hun best doen. ‘Ga ervoor’ is hun motto. Zo’n lonend gevoel is onverslaanbaar!

7. Ze worden niet over emotioneel
Er is geen plaats voor schuld. Over emotionele moeders zijn ongezond voor hun kinderen, en de kinderen kunnen het voelen. Werkende moeders geven hun kinderen complimenten, maar die zijn echt en zinvol, hulp wordt verwelkomd en taken kunnen gedelegeerd worden.

8. Ze kunnen met gemak een gezonde levensstijl plannen
Het hebben van een routine maakt plaats voor gezonde keuzes. Een half uur eerder wakker worden voor een snelle training kan gemakkelijk gevolgd worden als je een gestructureerd schema hebt.

Dit vind je misschien ook leuk