Als je ja zegt op deze vragen, trouw je met de verkeerde man

Als je ja zegt op deze vragen, trouw je met de verkeerde man

Laatst geüpdatet op september 11, 2017 by Redactie

Als je al langere tijd een relatie hebt en/of al verloofd bent, is het moeilijk in te denken dat de bruiloft niet door gaat. Als je de verloving moet verbreken kan dat hartverscheurend zijn voor jullie beide. Maar als een relatie verkeerd is, is het beëindigen daarvan de beste keuze die je ooit kunt maken. Als je ja antwoordt op deze vragen of als je diep van binnen weet dat er iets gewoon niet goed is, dan kun je beter niet trouwen met deze man. Deze rode vlaggen zullen je helpen om erachter te komen of je in de verkeerde relatie zit.

1. Is hij onbeleefd tegen zijn ouders?
Hoe hij omgaat met zijn ouders (en de rest van de familie) geeft aan hoe hij jou uiteindelijk zal behandelen.

2. Heeft hij je ooit dom doen voelen om je overtuigingen of waarden?
Als hij je ooit heeft gekleineerd wegens je geloof, moraal of zelfs politieke opvattingen, respecteert hij je niet.

3. Heeft hij je ooit bedrogen?
Iedereen die eerder is vreemdgegaan heeft een grote kans omdat opnieuw te doen. Een ontrouwe geschiedenis is een ernstige rode vlag.

4. Zou hij boos worden als je naar zijn telefoon keek?
Je moet natuurlijk niet obsessief naar zijn berichtjes kijken, maar als jullie trouwen moeten jullie open en eerlijk tegen elkaar zijn.

5. Heeft hij ooit tegen je geschreeuwd?
Misbruik komt in verschillende vormen. Schreeuwen is destructief. Een man waarmee je gaat trouwen zou niet op zo een manier met zijn liefje om moeten gaan.

6. Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent als je met hem bent?
Een gezonde relatie moet je inspireren om beter te worden, maar het moet je niet het gevoel geven alsof je niet goed genoeg bent.

7. Heeft hij je ooit aangeraakt op een manier dat het pijn deed of ongemakkelijk aan voelt?
Geloof niet dat het huwelijk hem zal veranderen: dat gebeurt niet. Misbruik is nooit aanvaardbaar. Ren zo snel mogelijk weg.

8. Ben jij degene die zich eerst moet verontschuldigen?
Als hij geen sorry kan zeggen, zal hij een rampzalige man zijn om mee te trouwen.

9. Negeert hij je als hij boos is?
Als een volwassenen man moet hij in staat zijn om weloverwogen met zijn frustratie om te gaan. Als hij nooit wil praten kan hij niet als een volwassenen man omgaan met problemen.

10. Ben je nerveus over een toekomst met hem ?
Soms kan de opwinding van het huwelijk je tot een denken aan zetten. Je zou dus enthousiast moeten zijn omdat je weet dat je een levenslange relatie met hem aangaat.

11. Denk je er regelmatig over na om het uit te maken?
Soms luisteren we niet naar ons onderbuik gevoel. Als je je zorgen maakt over de relatie of er vaker aan denkt om de relatie te verbreken, is het je intuïtie die je waarschijnlijk probeert te vertellen dat dit niet helemaal klopt.

12. Is hij ooit zo boos geweest dat je bang was?
Als je je ooit hebt afgevraagd of hij volledig de controle zal verliezen, dan zal dat waarschijnlijk wel gebeuren. Het huwelijk zal het alleen maar erger en moeilijker maken om te vertrekken.

13. Vraagt hij je regelmatig om niet naar familie-evenementen te gaan?
Een van de belangrijkste tekenen van iemand die dominerend zal zijn is als ze je proberen te isoleren van je vrienden en familie. Als hij je onder druk zet om hen niet te zien uit “liefde,” begeef je je op gevaarlijk terrein.

14. Wil hij voortdurend weten waar je bent?
Relaties vereisen veel vertrouwen. Ja, jullie moeten eerlijk zijn tegen elkaar, maar als hij constant wilt weten waar je bent, wat je doet en met wie je bent, is hij beangstigend dominerend.

15. Hebben je familieleden of naaste vrienden een hekel aan hem?
Liefde kan blind zijn en deze mensen houden van je. Als mensen die dicht bij je staan niet dol zijn op je partner, luister naar hen want ze kunnen dingen zien die jij niet ziet.

16. Heeft hij jou nodig want anders zal hij ongelukkig zijn?
Het lijkt misschien romantisch dat hij niet verder kan met zijn leven als hij jou niet heeft, maar dit is helemaal niet oké. Jij kunt niet verantwoordelijk zijn voor het geluk van iemand anders. Als hij niet weet hoe hij alleen gelukkig kan zijn, zal hij uiteindelijk niet gelukkig zijn, ook niet met jouw.

Dit vind je misschien ook leuk