Charlotte Tilbury lanceert 3-1 Priming Cleanser

Charlotte Tilbury 3-1 Priming Cleanser

Laatst geüpdatet op maart 1, 2024 by Redactie

Charlotte Tilbury lanceert 3-1 Priming Cleanser. Deze Magic Hydratation Cleanser hydrateert de huid tot twee keer meer en blijft tot 24 uur zijn resultaat behouden, met een 3-in-1 formule biedt de priming cleanser 3 Magische Huidvoordelen: Reinigen, Hydrateren & Stralen in één eenvoudige stap. Voor de beste resultaten gebruik je Charlotte’s Magic Hydration Revival cleanser vóór de Charlotte’s Magic Cream voor een magisch resultaat.

Wat maakt het magisch?

Het hydrateert de huid tot 2x meer
Je poriën worden tot 4x verkleind
De huid lijkt 97% helderder en ziet er egaal uit
Verwijderd alle make-up en onzuiverheden
Voorkomt een droge huid

De cleanser is te gebruiken op twee manieren:

Cleanser

Breng het aan op de handpalm, voeg een paar druppels water toe en breng het gelijkmatig over het gezicht en masseer de voedende crème in. Gebruik het zowel ’s ochtends als ’s avonds om diep te reinigen, te zuiveren en alle make-up en onzuiverheden te laten verdwijnen. De formule zorgt voor een frisse gezond uitziende gloed, elke keer dat je reinigt.

Masker

Voeg een paar druppels water toe, verdeel het gelijkmatig over het gezicht en masseer het in de huid. Laat het vervolgens 10 minuten in werken om het daarna te verwijderen en te kunnen genieten van een gehydrateerde glow!

De Charlotte Tilbury 3-1 Priming Cleanser is o.a te koop via www.debijenkorf.nl.

Dit vind je misschien ook leuk