Dankzij deze apps is je kind altijd veilig en in goede handen

Dankzij deze apps is je kind altijd veilig en in goede handen

Laatst geüpdatet op september 12, 2017 by Redactie

Je kind is je allergrootste trots. Je zoontje of dochtertje verdient natuurlijk veel liefde, zorg en aandacht. Maar soms kun je bij het opvoeden wel een beetje hulp gebruiken. Gelukkig leven we in een tijd waarin er handige apps beschikbaar zijn voor ouders. Zo houdt de Babyfoon 3G app je kleintje scherp in de gaten. De EHBO Rode Kruis schakel je in bij ongelukken, en dankzij de Oppassen app is jouw kind altijd in goede handen.

Babyfoon 3G
Aan het begin slaapt een baby ontzettend veel. Gemiddeld is je kindje 16 tot 17 uur per dag in dromenland. Op sommige momenten is je baby natuurlijk wel wakker. In dat geval komt de Babyfoon 3G goed van pas. Voor jonge ouders is deze app een ideaal hulpmiddel om hun kind in de gaten te houden. Het is namelijk een baby monitor dat zowel over video als audio beschikt. Daardoor hoor en zie je meteen wat er gebeurt in de babykamer.

EHBO Rode Kruis
Opgroeiende kinderen gaan graag op avontuur uit. Vaak slaan ze je waarschuwing in de wind, en proberen ze allerlei kattenkwaad uit. Helaas loopt dit niet altijd goed af. Een lelijke schaafwond of blauwe plek is vaak het gevolg. Ook bloedneuzen, vingers tussen de deur en brandwonden en bewusteloosheid behoren tot de verwondingen die een kind op kan lopen. Het kan gebeuren dat je in een panieksituatie twijfelt aan wat je moet doen. Gebruik in dat geval de EHBO Rode Kruis app. Dit handige hulpmiddel op de smartphone bevat namelijk tips voor de 13 meest voorkomende ongevallen bij opgroeiende kinderen.

Oppassen
Soms is het fijn om even een avondje voor jezelf te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld gezellig uit eten met je geliefde. Wel dien je een goede oppas voor je kind te regelen. Gelukkig is dit tegenwoordig een fluitje van een cent dankzij de oppas app. Deze brengt ouders namelijk in contact met gastouders in de buurt. Je hoeft daarvoor alleen even de Oppassen app te downloaden op je smartphone. Vervolgens dien je een account aan te maken, en een oproep te plaatsen. Als het goed is krijg je binnen korte tijd een reactie. Het is zelfs mogelijk om te chatten met gastouder. Zo weet je tijdens een avondje uit zeker dat je kind in goede handen is.

UnitedConsumers heeft een top 10 samengesteld van de beste apps voor ouders. Wil jij een makkelijker leven? Kijk dan hier voor de overige apps.

Dit vind je misschien ook leuk