The Family Chantel

Deze programma’s zijn er op TLC te zien in maart

by Redactie

Laatst geüpdatet op juni 17, 2022 by Redactie

TLC is dé lifestyle entertainment tv-zender voor vrouwen, die mooie, ontroerende, en altijd oprechte verhalen over bijzondere en kleurrijke mensen vertelt. We laten hier zien welke programma’s er in maart te zien zijn op de zender.

Curvy Brides Boutique | vanaf dinsdag 2 maart om 19:30 uur

Curvy Brides Boutique

Voor veel bruiden is het vinden van de perfecte bruidsjurk al een hele opgave, maar voor plus-size bruiden is het helemaal een moeilijke klus. Niet veel boetieks hebben grote maten en daar komt nog bij dat veel curvy vrouwen het emotioneel ook lastig vinden om zich in een jurk te kleden. Gelukkig is daar de hulp van Jo Cooke en Alison Law en hun Curvy Brides Boutique in het landelijke Essex. Zij weten als geen ander hoe het is om grote maten te moeten aanschaffen en weten met welke onzekerheden hun klanten zitten. In dit nieuwe seizoen is onder andere de 21-jarige Lauren te zien, die weinig zelfvertrouwen heeft en maandenlang in het ziekenhuis lag vanwege de mutilatie die zij zichzelf aandeed. Haar moeder en liefdevolle zus zijn dan ook extra verheugd dat Jo en Alison haar nu weer kunnen laten stralen in de jurk voor haar aanstaande bruiloft met partner Dan. Ook voor de vrolijke Natalie weten ze de perfecte jurk te vinden in hun plus-size paradise. Natalie is juist een zeer zelfverzekerde vrouw, maar heeft wel hele specifieke eisen voor haar jurk. Ze gaat trouwen in een planetarium en wil daarbij een passende jurk die sjiek en toch eigenzinnig is. Kunnen Jo en Alison van haar een echte ‘ster’ op haar bruiloft maken?

My 600-lb Life | vanaf maandag 8 maart om 20:30 uur

My 600-lb Life
Niemand kiest ervoor om extreem overgewicht te hebben. En zeker niet om meer dan 275 kilogram te wegen, zoals de personen die centraal staan in het programma My 600-lb Life. Onderliggende emotionele problemen zijn vaak de oorzaak van de enorme gewichtstoename die ze in de loop der jaren hebben zien gebeuren, met als gevolg dat ze nu nog minder goed voor zichzelf kunnen zorgen en het steeds lastiger wordt om de negatieve cyclus te doorbreken. Vandaar dat ze hun hoop gericht hebben op Dr. Nowzaradan die ze kan helpen met een maagoperatie. Maar dan zullen ze zelf ook belangrijke aanpassingen moeten doen aan hun dieet en levenspatroon. In een nieuw seizoen volgen we de stappen die ze zetten op weg naar een nieuwe en minder zware toekomst. In alle opzichten.

The Family Chantel | vanaf vrijdag 12 maart om 20:30 uur

The Family Chantel
Er lijkt geen einde te komen aan de commotie in het leven van Chantal en Pedro. De Amerikaanse Chantal leerde Pedro kennen in de Dominicaanse Republiek en ze trouwden vier jaar geleden in Amerika. Hun relatie gaat op en neer als een achtbaan, zoals Chantal dat zelf zegt, en dat komt grotendeels doordat hun families niet met elkaar kunnen opschieten. Pedro wordt amper geaccepteerd door de ouders van Chantel en ook zijn ouders hebben het geregeld aan de stok met die van Chantel. Ook in het nieuwe seizoen van The Family Chantel is er weer een hoop ophef binnen de familie. Zo komt Chantels oudere broer Royal terug naar Atlanta met zijn nieuwe bruid die uit de Filippijnen komt. Chantel weet hoe het is om een internationale relatie te hebben, maar is vooral verbaasd over de snelheid waarmee ze getrouwd zijn. Ze heeft het idee dat er iets niet in de haak is. Ondertussen is ook Pedro’s zus Nicole verliefd op een Dominicaanse man die in New York woont. Maar als Pedro en Chantel op bezoek gaan om die nieuwe vriend te ontmoeten, doen ze een schokkende ontdekking.

Sister Wives | vanaf woensdag 17 maart om 21:30 uur

Sister Wives
Valt de polygamische familie van Sister Wives uiteen? De spanningen lopen hoe dan ook flink op, nu het meervoudige gezin nog steeds niet bij elkaar woont op het terrein dat ze kochten in Flagstaff, Arizona. De fysieke afstand zorgt ervoor dat er ook steeds meer emotionele afstand komt tussen Kody en zijn vijf vrouwen. Op aanraden van Janelle komen ze bij elkaar om hun toekomst te bespreken, waarbij met name Kody zo zijn twijfels uitspreekt. Ondertussen lijkt er eindelijk een wetswijziging te komen in Utah waardoor polygamie niet meer strafbaar is in deze staat. Het is een wet waar de Sister Wives zich altijd erg hard voor hebben gemaakt. Kody oppert nu zelfs om weer terug te verhuizen naar Utah als de wet wordt aangenomen, iets wat weer tot scheve gezichten leidt bij de anderen, aangezien ze net een nieuw stuk land hadden gekocht in Arizona. Wel gaan ze op bezoek bij bevriende polygamisten in Utah die ook aan hun zijde stonden bij het strijden voor de wet. Tijdens hun bezoek wisselen ze ervaringen uit over hoe het is om als polygamisch gezin samen te leven. Ook hebben ze het over Kody’s idee om toch een groot huis te bouwen voor het hele gezin, iets wat Christine per se niet wilde. Gaat dat er ooit nog komen of worden het toch meerdere huizen op één terrein? Of gaat de toekomst er nog weer heel anders voor ze uitzien?

Dit vind je misschien ook leuk