Dingen om te vermijden wanneer je net bent verloofd

Dingen om te vermijden wanneer je net bent verloofd

Je hebt ja gezegd! Gefeliciteerd met je verloving! In alle opwinding en romantiek kan het gemakkelijk zijn om alles meteen te proberen te doen, maar stop! Neem een ​​adempauze en lees onze gids over wat je niet moet doen als die ring aan je vinger is geschoven.

Maak het niet bekend op social media
Wanneer je net bent verloofd, wil je het schreeuwen van de daken en delen met de hele wereld, maar houd je in! Zorg ervoor dat je de belangrijke mensen eerst op de hoogte stelt voordat je foto’s gaat plaatsen van die prachtige nieuwe ring. Ga eerst naar je ouders; zij zouden de eerste mensen moeten zijn met wie je het nieuws deelt. Ze willen het graag van jou horen. Daarna kun je je andere goede vrienden en familieleden op de hoogte stellen, en ten slotte kun je het nieuws op social media bekendmaken!

Vraag niet aan iedereen om deel te nemen aan je bruidsfeest
Zodra je je verloving hebt aangekondigd, is de volgende verleiding het vragen aan elke goede vriendin en/of familielid om een ​​bruidsmeisje te zijn, maar neem de tijd om erover na te denken. Natuurlijk, je bent vast van plan om die ene BFF of zus te vragen om daar met je te staan, maar vergeet niet dat als je het eenmaal hebt gevraagd, je het niet meer kunt terugnemen. Praat met je toekomstige man over wie hij wil opnemen en denk dan aan het aantal mensen dat je op je feest zou willen hebben.

Plan niet meteen
Laten we eerlijk zijn, je hebt deze bruiloft gepland sinds je een klein meisje was, dus je hebt sowieso al wat ideeën. Maar neem een ​​paar dagen de tijd om achterover te leunen en te ontspannen en te genieten van het gevoel van ‘zweven op een wolk’ met je verloofde. Je hebt ruim de tijd om te beginnen met plannen, dus geniet van deze stressvrije dagen nu het nog kan!

Vergeet de toekomstige schoonfamilie niet
Je familie zal zeker blij voor jou zijn, maar vergeet de nieuwe familie niet waar je een deel van gaat worden. We weten dat schoonouder relaties soms spannend kunnen zijn, maar als je je toekomstige schoonmoeder erbij betrekt, zal ze waarschijnlijk heel blij zijn en heeft ze misschien iets geweldigs te bieden. Per slot van rekening heeft ze de man van je dromen opgevoed.

Begin niet met kopen
Het kan verleidelijk zijn om te beginnen met het kopen van allerlei dingen of het aanmelden bij leveranciers, maar maak geen overhaaste beslissingen waar je misschien zes maanden later spijt van hebt. Voordat je met geld gaat smijten, moet je enkele basiselementen van je bruiloft uitwerken, zoals locatie, datum en thema.

Vergeet je verloofde niet
Natuurlijk zal je niet vergeten dat hij er is als je van plan bent de rest van je leven samen door te brengen! Maar er lijkt een misvatting te bestaan ​​dat de bruidegom niet geïnteresseerd is in de planning van zijn huwelijk; Het enige wat hij hoeft te doen is de dag opduiken en de juiste woorden zeggen. Natuurlijk zijn er zeker enkele mannen die graag de planning aan hun aanstaande bruid willen overlaten, maar neem het niet aan. Praat er met elkaar over wat hij wil voor de trouwdag, en over hoe je het speciaal voor jullie allebei kunt maken.

Raak niet te gestrest!
Het valt niet te ontkennen; het plannen van een bruiloft is stressvol. Hoe groot of klein ook, er is altijd veel om over na te denken. Maar raak niet te vast in die stress tot het punt waarop je stopt met genieten. Delegeer taken naar familieleden en anderen die meehelpen om enige druk te verlichten en voel je er niet schuldig over. Neem af en toe een paar dagen vrij als je niet over trouwplannen praat en geniet gewoon van tijd met je verloofde.

Dit vind je misschien ook leuk