Disaronno wears Diesel

Laatst geüpdatet op maart 28, 2024 by Redactie

Het Italiaanse kledingmerk Diesel zal dit jaar de Limited Edition flessen van Disaronno-likeur ‘aankleden’ onder de noemer ‘Disaronno Wears Diesel’. Deze Limited Edition fles is onderdeel van het zogeheten ‘Disaronno Icon Project’. Daarbij wordt ieder jaar gekozen voor een samenwerking met een beroemd Italiaans modemerk dat de bekende hoekige fles van een speciale buitenkant mag voorzien. Zo hebben al bijzondere designs van Trussardi, Versace en Cavalli de flessen van Disaronno gesierd, die stuk voor stuk echte ‘collectors items’ zijn geworden.

Voor ‘Disaronno wears ​​Diesel’ heeft de creatieve afdeling van Diesel gekozen voor een opvallend blauw camouflage-patroon. Natuurlijk in denim, het textiel waar Diesel wereldberoemd mee is geworden. “Het ontwerp geeft onze fles met zijn onmiskenbare vorm, een extra karaktervolle uitstraling”, zegt Augusto Reina, CEO van de Illva Saronno Holding. “Het is een perfecte mix van Italiaanse stijl en moderniteit die de gedeelde passie van onze merken weerspiegelt. We zijn allebei wereldberoemde, in Italië gevestigde bedrijven met een sterke focus op creativiteit en originaliteit.”

Disaronno wears Diesel

Speciale cocktail

Dit jaar is er ook weer een speciale cocktail ontwikkeld. Voor liefhebbers die deze Disaronno Wears Diesel cocktail willen proberen: meng in een groot glas 50 ml Disaronno, 20 ml Jamaica Rum overproof, 30 ml limoensap, 20 ml passievruchtsiroop, 8 muntblaadjes en wat crushed ice. Garneer de cocktail met wat extra munt en frambozen.

Geschenkverpakkingen

Disaronno Wears Diesel is nu te koop bij Nederlandse slijterijen. Naast de ‘grote’ Limited Edition Disaronno fles zijn er ook twee prachtige sets Disaronno Wears Diesel miniatuurverpakkingen verkrijgbaar, verpakt per drie stuks, in zes verschillende denimtinten.

Dit vind je misschien ook leuk