Echte vrouwenauto kiezen

Echte vrouwenauto kiezen

Ben jij een trendy vrouw die graag met de tijd meegaat? En ben je het ook zo zat dat autofabrikanten zich altijd richten op de mannelijke consument? Als jij beide vragen bevestigend kunt beantwoorden, dan is dit artikel perfect voor jou. Vrouwen willen ook graag gezien worden in een mooie auto die bij hen past. Daarom staan hieronder de hipste modellen voor jou op een rijtje die perfect passen bij vrouwen anno 2018.

Fiat 500
Als je deze auto over de weg ziet scheuren, herken je ’m meteen: de Fiat 500. Dit model is de definitie van ‘klein maar fijn’. Wie op zoek is naar een moderne stadsauto, zal in de 500 een prachtige kandidaat zien. De auto is leverbaar in vele kleuren, van mintgroen tot klassiek zwart. Bovendien bestaan er verschillende uitvoeringen en heeft Fiat een breed assortiment aan accessoires. Je kunt de auto dus perfect afstellen op jouw behoeftes en wensen. En als jij graag met zekerheid autorijdt, kun je de aantrekkelijke Fiat Insurance overwegen. Deze speciale autoverzekering van Fiat beschikt over een lage premie, maar biedt tegelijkertijd ook een grote mate van veiligheid en hulp, bijvoorbeeld wanneer jouw auto ernstig beschadigd raakt.

Renault Twingo
Een model dat te vergelijken valt met de Fiat 500 is de Renault Twingo. Een groot voordeel is dat de goedkoopste (nieuwe) Twingo al begint vanaf een kleine 12.000 euro. Ook deze auto is lekker compact door zijn kleine afmetingen, maar heeft toch genoeg bagageruimte en een brede achterbank. Kies jij graag jouw eigen velgen? De kleur? Het interieur en de multimedia? Alles is makkelijk samen te stellen op de website van Renault, met eindeloze combinaties en mogelijkheden. Bovendien beschikt de site over een erg handige functie waarbij je Twingo-modellen met elkaar kunt vergelijken. Zo kies jij precies welke het best bij jou past.

Opel Adam
Ook deze auto is niet weg te denken uit de lijst met meest trendy auto’s voor dames. De Opel Adam wijkt qua grootte niet veel af van de Twingo en 500, maar doet zeker niet onder voor anderen. Dit model is beschikbaar in veel verschillende kleuren en combinaties. Zo is het mogelijk om voor een zwarte auto te gaan, maar wel uitgerust met een rood of blauw dak. Hiernaast zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor het interieur. Zo kun je ontzettend gemakkelijk je telefoon aansluiten, navigeren en muziek luisteren met het Intellilink touchscreen. Bovendien beschikt ook Opel over een aantrekkelijke autoverzekering die perfect is afgestemd op jouw auto. Deze verzekering is mooi te combineren met de speciale service van Opel genaamd ‘OnStar’. Hiermee schakel je direct pechhulp in en kun je gemakkelijk een noodoproep doen. En wil je controleren of de autoverzekering van Opel wel het voordeligst is, dan kun je de autoverzekering vergelijken om te zien of je bij Opel de beste premie krijgt.

Stijlvol op weg
Hierboven las je heel trendy auto’s van het moment. Modellen met veel mogelijkheden om ze zo veel mogelijk naar jouw smaak te personaliseren. Als jij nog op zoek bent naar een auto die perfect bij jou past, ben je met dit overzicht van vrouwenauto’s alvast goed op weg.

Dit vind je misschien ook leuk