Een refurbished iPhone voor de vrouw

Een refurbished iPhone voor de vrouw

Laatst geüpdatet op april 3, 2024 by Redactie

iPhones zijn niet weg te slaan uit het dagelijks leven. Het zijn één van de meest populaire smartphones die verkrijgbaar zijn. Desondanks zijn nieuwe iPhones behoorlijk duur. Gelukkig is er anno nu een oplossing voor dat probleem. En de oplossing luidt: refurbished. Refurbished is veel goedkoper en bovendien duurzaam. Dit komt omdat er niet gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen die nodig zijn voor het produceren van nieuwe iPhones. In dit artikel vertellen wij jou wat er zo ontzettend gaaf is aan een refurbished iPhone.

De aanbieders: kies voor een keurmerk

Een refurbished iPhone is in feite een iPhone die gebruikt is en vervolgens wordt opgeknapt. De iPhones hebben een vorig leven gehad of zijn binnen de retourtijd geretourneerd naar de provider. Ook voor het laatste geldt dat de iPhone niet als nieuw verkocht kan worden. Wanneer je al deze iPhones verzamelt, krijg je iPhones die duidelijk gebruikerssporen hebben en iPhones die er zo goed als nieuw uitzien. Hoewel refurbished iPhones aan de binnenkant helemaal opgeknapt worden, is dit voor de buitenkant wat lastiger. Een kras of deuk poets je lastiger weg. Daarom verkopen refurbished partijen vaak iPhones in verschillende gradaties: van ‘zichtbaar gebruikt’ naar ‘zo goed als nieuw’. Hoewel dit refurbished concept behoorlijk in trek is, zijn er helaas altijd partijen die hun taak minder serieus nemen, waardoor jij als eindgebruiker te maken kan krijgen met een refurbished iPhone die kuren heeft. Kies dus altijd een refurbished iPhone bij een partij die het keurmerk Refurbished draagt. Een iPhone refurbished bij Forza is een verstandige keuze, omdat zij keurmerk dragen.

Welke iPhone is het meest geschikt?

Oké, dus de keuze om voor refurbished te kiezen is gemaakt. Maar welke iPhone moet je kiezen? Door de bomen zou je het bos haast niet meer zien. Gelukkig lichten wij voor jullie twee populaire refurbished iPhones toe die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Deze twee toestellen beschikken anno nu niet over de allernieuwste technieken, maar volstaan nog meer dan prima. Bovendien krijg je bij deze twee toestellen het meeste waar voor je geld. De toestellen waar het allemaal om draait zijn de iPhone 11 refurbished en de iPhone 8 refurbished.

iPhone 8: voor de alleskunner

De iPhone 8 is gelanceerd in 2017. Het toestel heeft een 4.7 inch Retina LCD-scherm en beschikt over een Touch ID knop. Met Touch ID ontgrendel je de iPhone met je vinger. De iPhone 8 heeft een 12MP camera en kan filmen in 4K. De camera is dus uitermate geschikt voor het schieten van mooie foto’s en video’s. Als we onder de motorkap gaan kijken, dan zien we dat er zich een A11 Bionic chip schuil houdt. Dankzij deze chip is de iPhone 8 ideaal voor gamers. Kortom; de iPhone 8 is een compact en compleet toestel. Je kan de iphone 8 refurbished kopen via www.forza-refurbished.nl. Forza is een partij die beschikt over het keurmerk refurbished, waardoor je verzekerd bent van een goede aankoop en goede service.

iPhone 11: voor de fotograaf

De iPhone 11 is gelanceerd in 2019. Het toestel heeft een 6.1 inch Liquid Retina HD LCD-scherm en beschikt over Face ID. Met Face ID ontgrendel je de iPhone met je gezicht. De iPhone 11 is voorzien van een 12MP groothoek- en ultragroothoekcamera. Dit betekent dat je prachtige diepte- en portretfoto’s kan schieten met dit toestel. Verder kan deze camera filmen met Dolby Atmos geluid, wat resulteert in kraakhelder en vol geluid. Onder de motorkap schuilt een A13 Bionic chip. Dit zorgt ervoor dat video’s en foto’s bewerken soepel en snel verloopt. Kortom; de iPhone 11 refurbished is er voor de fotograaf.

Conclusie

Beide iPhones zijn top toestellen. Refurbished zijn ze bovendien scherp geprijsd. De iPhone 8 is de beste keuze als je een compacte maar complete iPhone wil. De iPhone 11 is de beste keuze als je een toestel wil waarmee je de mooiste filmpjes en foto’s kan schieten. Waar je je refurbished iPhone ook koopt, let er in ieder geval op dat de partij over een keurmerk Refurbished beschikt. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van de beste refurbished aankoop.

Dit vind je misschien ook leuk