Hoe krijg je meer Likes op Facebook? Meest Effective Tips

Facebook Likes Kopen: Manieren om meer Likes op Facebook te krijgen

by Redactie

Met meer dan twee miljard gebruikers biedt Facebook een enorm potentieel publiek voor jouw bedrijf. Maar met meer dan 60 miljoen actieve Facebook bedrijfspagina’s op het netwerk, is er ook veel concurrentie voor die belangrijke Likes.

Een “Like” op je Facebook pagina is niet alleen een statistiek. Het betekent dat een echte persoon interesse toont in jouw bedrijf. Die persoon heeft een 24 uur per dag, 7 dagen per week communicatiekanaal met je geopend. Dus ja, dit is een zeer krachtig element in de online marketing.

Om meer likes te krijgen, moet je inhoud delen waar je echt van houdt – en je bezighouden op manieren die jouw merk ook sympathiek maken. Plaats zeker geen negatieve berichten. Het gaat erom meer likes te krijgen door een goede Facebook gebruiker te zijn en te werken aan het creëren van inhoud die echte waarde heeft voor een publiek dat in ruil daarvoor veel waarde voor jouw merk zal bieden.

Websites om Facebook Likes te kopen

Facebook likes kunnen eenvoudig worden aangekocht bij aanbieders van sociale media diensten die diensten voor Facebook aanbieden. Het is niet moeilijk om van deze diensten gebruik te maken en daarom is het behoorlijk populair en maken veel mensen er gebruik van.

De eerste stap is het vinden van het bedrijf waar je de aankoop wilt doen. Eén van de redenen dat deze industrie een slechte naam heeft gekregen, is omdat het vol zit met oplichters die wachten om te profiteren van wanhopige mensen die proberen te groeien op sociale media platformen. Een goed bedrijf biedt behoorlijke ondersteuning voor klanten.

1. VolgersKopen – de beste #1 service

Het is een website die verschillende pakketten aanbiedt om je betrokkenheid op social media te verbeteren. Hier kun je Facebook likes, volgers en andere extra’s kopen voor verschillende social media platformen. Ze beloven organische groei te bieden, aangezien de likes afkomstig zijn van echte menselijke accounts, en dat ook nog binnen een korte tijd.

Belangrijkste voordelen:

  • Privacy en discretie gegarandeerd
  • 100% risicovrij gegarandeerd
  • Service Garantie
  • Eenvoudig bestelsysteem
  • Toegewijde klantenondersteuning

Je hoeft ook geen wachtwoord aan te maken om via hun website te kopen, voer gewoon je e-mailadres en Facebook-URL in en ga verder met betalen via hun beveiligde betalingspagina.

2. SocialBoss

socialboss

SocialBoss bestaat al jaren en heeft hun diensten uitgebreid om vrijwel alle populaire social media netwerken te bedienen: Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, TikTok en meer.

Je kunt er zeker van zijn dat je echte Facebook likes krijgt wanneer je iets koopt bij SocialBoss, omdat ze een sterk intern netwerk van gebruikers hebben die eraan werken om de Facebook inhoud van hun klanten te liken.

Wanneer je echte Facebook likes hebt, zijn je resultaten beter en krijg je meer bereik voor jouw inhoud en een sterkere reputatie.

Laat de kans om te werken met een toegewijd en verantwoordelijk bedrijf als SocialBoss niet aan je voorbijgaan.

3. Socialsup

socialsup

Dit bedrijf bestaat nu al een tijdje en ze hebben in de loop van de jaren veel tijd besteed om zichzelf te bewijzen als een belangrijke speler in de sector. Eén ding dat we erg waarderen aan dit bedrijf, is dat ze je niet alleen kunnen helpen met je Facebook volgers en likes, maar ook met de rest van je Facebook functies.

Ze kunnen je ook helpen met andere platformen die er online zijn, zodat je al je kanalen tegelijkertijd kunt laten groeien. Ze hebben verschillende prijscategorieën, wat betekent dat je zelf de keuze kunt maken over het bedrag dat je uitgeeft, afhankelijk van hoeveel betrokkenheid je nodig hebt voor die eerste boost. Bekijk het vandaag nog en ontdek waarom deze website een favoriet is in de sector. 

Hoe krijg Je Meer Likes op Facebook?

Dus, hoe kun je je populariteit op Facebook vergroten en meer likes krijgen? Hier zijn de meest effectieve tips om Facebook likes te krijgen.

1. Maak geweldige inhoud

Wat is de beste manier om likes op Facebook te krijgen? Maak inzichtelijke, unieke en boeiende inhoud die mensen leuk vinden en delen. Het is niet gemakkelijk om te raden wat de massa zal aanspreken.

Een goede manier om aan de slag te gaan, is door de social media strategie van je merk echt te definiëren. Waar sta je voor? Wat is de persoonlijkheid van jouw merk? Door trouw te blijven aan die principes, heb je een sterk startpunt voor het maken van boeiende en verbazingwekkende inhoud.

2. Optimaliseer de pagina-info van je Facebook

Meestal is het enige dat mensen zien van de Facebook pagina van je bedrijf de profielfoto, de omslagfoto en een korte beschrijving. Zorg ervoor dat de afbeeldingen en beschrijving van je merk aantrekkelijk zijn, geef weer wat je bedrijf doet en moedig mensen aan om je pagina te liken.

Stop daar niet, zorg ervoor dat je zoveel mogelijk van je pagina-info invult. Selecteer de categorieën en subcategorieën die je bedrijf het beste beschrijven, vermeld de URL van je website, vermeld je adres, telefoonnummer en openingstijden (indien van toepassing). Al deze informatie zorgt ervoor dat je pagina verschijnt in de zoekopdrachten van Facebook wanneer mensen op zoek zijn naar bedrijven zoals dat van jou, wat je Facebook likes nog meer kan vergroten!

3. Betaal om te spelen met Facebook advertenties

Je moet betalen om vandaag gezien te worden op Facebook. Facebook heeft een groot assortiment aan advertentieproducten om uit te kiezen, met enkele van de beste targetingopties die beschikbaar zijn op social media.

Door gebruik te maken van de gegevens die je hierboven hebt gevonden, samen met de contactlijsten van je bekende community en de hulp van een Facebook-pixel, kun je ervoor zorgen dat je inhoud door de juiste mensen wordt gezien om je Facebook community op te bouwen. Bovendien bieden alle Facebook advertenties de ‘Like”-knop om een pagina te liken voor mensen die dat nog niet hadden gedaan.

Hier volgt een kort overzicht van advertentiedoelen, die uiteindelijk kunnen leiden tot meer Facebook likes:

  • Geef je berichten een boost – zorg dat jouw inhoud bij de juiste mensen terechtkomt. Target op interesses of upload je lijsten met contactpersonen om inhoud te tonen aan bekende doelgroepen. Je kunt ook de Lookalike Audiences-tool van Facebook testen en een doelgroep maken die dezelfde interesses en demografische gegevens van jouw huidige klanten, prospects of fans deelt.
  • Promoot je pagina – vind mensen op Facebook die geschikt zijn voor jouw bedrijf met behulp van targeting op locatie, leeftijd en interesse. Nog een geweldig advertentieproduct om de tool voor vergelijkbare doelgroepen te testen.

Je kunt verschillende soorten advertenties testen en ermee experimenteren om te zien wat het beste werkt voor jouw organisatie, en zorg ervoor dat je de optie kiest waarmee Facebook gebruikers je pagina rechtstreeks vanuit de advertentie kunnen liken.

4. Organiseer een wedstrijd

Bedrijven houden de hele tijd Facebook wedstrijden om hun publiek op te bouwen en meer likes te krijgen. Als je besluit om dit ook te doen, zorg er dan voor dat je wedstrijd voldoet aan de promotierichtlijnen van Facebook.

Enkele snelle richtlijnen: zorg ervoor dat je wedstrijd leuk, gemakkelijk en relevant is voor jouw publiek – en moedig gebruikers aan om hun resultaat en deelname met hun vrienden te delen. Vergeet niet om Facebook advertenties te gebruiken om je wedstrijd te promoten. En als je een app gebruikt om je wedstrijd uit te voeren, zorg er dan voor dat deze voor mobiele apparaten is geoptimaliseerd.

5. Betrek je publiek

Ben je ooit op een date geweest met iemand die de hele tijd heeft gepraat over hoe geweldig hij of zij wel is? Ze hebben waarschijnlijk geen tweede date gekregen. Denk er bij het beheren van je social media aan om je te gedragen zoals je dat zou doen op een eerste date. Je doel is om je publiek te betrekken. Je wilt dat ze reageren, dus begin gesprekken waar anderen graag aan deelnemen. Maak niet de hele tijd reclame voor jezelf.

Het is ook absoluut noodzakelijk dat je reageert op eventuele vragen en berichten op je Facebook pagina. Het toont niet alleen aandacht voor je klanten en dat je om hun ervaring geeft, maar het wordt ook algemeen erkend dat opmerkingen nu de belangrijkste betrokkenheidsmeting in het Facebook algoritme zijn. 

Moet ik Facebook Likes kopen?

Facebook is behoorlijk populair met meer dan een miljard gebruikers. Dit betekent dat er elke dag veel inhoud wordt geplaatst. Over het algemeen zullen gebruikers de berichten van hun vrienden en familie bekijken en vervolgens naar inhoud van hun favoriete pagina’s gaan en mogelijks ook wat aanbevolen inhoud bekijken.

Je mikt op de laatste twee criteria en dat geldt ook voor de andere gevestigde bedrijven en pagina’s. Het kan dus zijn dat je niet zoveel aandacht krijgt als de andere gevestigde pagina’s en profielen, omdat je niet geloofwaardig genoeg bent. De gedachte achter het kopen van likes is om je geloofwaardigheid kunstmatig te vergroten, zodat je berichten geloofwaardiger lijken en mensen meer bereid zijn om ze leuk te vinden en erop te reageren, omdat het lijkt alsof andere gebruikers hetzelfde hebben gedaan.

Dus als je denkt dat deze methode je strategie kan aanvullen en je kan helpen om meer organische betrokkenheid te krijgen, ga ervoor. Maar probeer geen gigantische hoeveelheid likes te kopen, want je belangrijkste doel is om organische betrokkenheid en volgers te krijgen. Koop kleinere hoeveelheden om de effecten van de methode voor jou te controleren voordat je meer investeert.

Veelgestelde vragen

Is het illegaal om likes voor Facebook pagina’s te kopen?

Het goede nieuws over deze vraag is dat het niet illegaal is om likes voor je Facebook pagina te kopen. Het is zelfs niet eens in strijd met de gebruiksvoorwaarden van Facebook. Het gaat er echter om of de likes echt zijn of niet.

Als ze echt zijn, zal Facebook er geen problemen mee hebben, maar als ze vals zijn, kan Facebook je lastigvallen en zelfs het vermogen van je pagina om nieuwe mensen te bereiken beperken.

Daarom is het zo belangrijk om een bedrijf te vinden dat bereid is om met hun klanten samen te werken en hen alleen echt hoogwaardige Facebook betrokkenheid te verkopen, wat op de lange termijn duurzaam zal zijn.

Verdwijnen Facebook likes na bepaalde tijd?

Facebook likes kunnen na verloop van tijd verdwijnen als ze afkomstig zijn van nep-accounts of accounts van lage kwaliteit. Waarom zou dat gebeuren?

Facebook verwijdert routinematig nep- en inactieve accounts van het platform, wat betekent dat eventuele opdrachten die worden uitgevoerd door nep- of inactieve accounts ook effectief worden verwijderd.

Dat betekent dat je je investering kunt verliezen als je niet koopt van een bedrijf dat je echte Facebook likes van hoge kwaliteit biedt.

Bekijk altijd goed hoe het bedrijf likes krijgt en wat hun garanties zijn. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je niet verliest waarvoor je hebt betaald en je de likes op je profiel kunt behouden.

Hoe lang duurt de levering?

Net als bij de prijsbepaling, is de leveringstijd volledig afhankelijk van het bedrijf waarmee je samenwerkt. Dit kan sterk variëren van slechts een paar uur tot een hele week, en het hangt meestal af van hoeveel betrokkenheid je hebt gekocht en hoe groot het team aan hun kant is.

Meestal, als je een klein pakket Facebook likes koopt, kun je deze binnen een paar dagen verwachten, maar als je veel betrokkenheid heeft gekocht, moet je wat meer geduld hebben.

Een lange levertijd betekent zeker niet dat hun functies van lage kwaliteit zijn, het betekent alleen dat ze ervoor zorgen dat de bestelling klopt en dat deze in goede staat bij jou aankomt.

Sommige bedrijven zullen je zelfs geleidelijk je Facebook likes bezorgen, wat betekent dat ze gedurende een aantal dagen via een infuus naar je Facebook pagina worden geleid. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je groei er authentiek en oprecht uitziet.

Laatste gedachten

Dus daar is het – de definitieve lijst van wat volgens ons de beste websites zijn om Facebook likes en volgers te kopen. Als het gaat om de groei-industrie van Facebook, zijn er veel bedrijven waar je ver van moet weg blijven. Daarom is het goed om zo vaak mogelijk naar dit soort lijsten op zoek te gaan, zodat je altijd de functies van de hoogste kwaliteit kunt gebruiken voor je Facebook groei.

Er zijn veel oplichtingspraktijken en bedrijven die niet legitiem zijn, dus je moet op je hoede zijn. Zorg ervoor dat het bedrijf bereid is om je hoogwaardige functies te verkopen en tegelijkertijd jou en je Facebook pagina veilig te houden. 

Dit vind je misschien ook leuk

Door op de site te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren", dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten