Fases waar iedere bruid doorheen gaat vóór haar huwelijk

Fases waar iedere bruid doorheen gaat vóór haar huwelijk

Bruiloften zijn een opwindende tijd en, wanneer de jouwe aan het plannen bent, kun je vele fases van emotie doormaken, van de pure opwinding van verloofd zijn tot de leuke (en stressvolle) ervaring van het plannen van alles. Je kunt merken dat je de dagen aftelt tot je door het gangpad loopt, maar tot die dag arriveert, zijn hier enkele stadia van emoties die je zou kunnen ervaren.

Opwinding
Opwinding is een van de eerste emoties die je ervaart vóór je huwelijk. Dit zal meer en meer gebeuren omdat je eindelijk beseft dat je echt gaat trouwen. Deze fase is een hoogtepunt voor veel bruiden die niet kunnen wachten om hun grote dag te plannen en omringd te worden door de mensen van wie ze het meest houden om getuige te zijn van een van de gelukkigste dagen van hun leven.

Verwachting
Om ideeën op te doen voor je grote dag kun je uren en uren besteden aan het scrollen door websites of bladeren door bruidsmagazines om inspiratie te vinden om je bruiloft uniek te maken en je individuele stijl naar voren te brengen. Maar in werkelijkheid kun je merken dat je steeds meer in de war raakt over wat je wilt, omdat er zoveel opties zijn. Onderzoek doen totdat je je inspiratie vindt, kan echter ook leiden tot de perfecte planning voor je bruiloft!

Enthousiasme
Als er een bruiloft is, wacht er een vrijgezellenfeest. Je geliefden hebben een dag georganiseerd waarop je alles voor je grote dag even kan laten rusten en het grote event kunt vieren dat voor je ligt.

Overweldigd
Er komt een fase waarin je alleen aan tafels kunt denken. Het plannen van de tafelzitting tijdens je bruiloft zal een nieuwe ervaring zijn wanneer je de zitplaatsen perfect wilt plannen. Dit kan een ontmoedigende taak zijn als je probeert de juiste mensen bij elkaar te krijgen, maar als je eenmaal deze taak hebt overwonnen, zul je het gevoel hebben dat je alles kunt overwinnen!

Geluk
Dit zou het meest emotionele van allemaal kunnen zijn, omdat veel bruiden er van droomden om een ​​trouwjurk te dragen sinds ze jonger waren. Dus, als je eindelijk die ene vindt en hem past, kun je je voorstellen dat je door het gangpad loopt.

Dit vind je misschien ook leuk