Hoe flirt je op Instagram?

Hoe flirt je op Instagram?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen Instagram, en het blijkt dat tussen alle eet en vakantiefoto’s en heel wat wordt geflirt! Er zijn genoeg mensen die elkaar op Instagram hebben ontmoet, en nu een relatie hebben. Afhankelijk van wat je in iemands fotofeed ziet, kunnen de resultaten geweldig zijn … of absoluut verschrikkelijk. Hier zijn enkele tips voor flirten op Instagram.

Zorg ervoor dat je Instagram-profiel openbaar is, zodat mensen je kunnen volgen
Je zou een heleboel leuke foto’s kunnen plaatsen, maar als je de instellingen hebt ingesteld op privé, kun je zijn berichten niet bekijken of liken. En niemand kan jou ook vinden. Dus zorg ervoor dat je profiel openbaar is.

Volg hem eerst
Verspil geen tijd met wachten tot hij jou volgt. Het kan gebeuren, maar het zal waarschijnlijk een tijdje duren. Ga je gang en volg hem. Hij zal je in zijn meldingen zien, waarschijnlijk herkennen en volgen. Het ergste dat kan gebeuren, is dat hij je niet meteen terug volgt, maar dat kan gebeuren. Je was tenminste dapper genoeg om de eerste stap te zetten.

Lees ook: Slecht in flirten? Deze 12 dingen zijn herkenbaar!
 
Like sommige foto’s
Nadat je je crush hebt gevolgd, en ongeacht of hij je volgt of niet, ga je gang en like wat foto’s. Denk eraan om, om alleen recentere foto’s te liken. Het is absoluut eng als je iets van 56 weken geleden leuk vindt. Ga je gang en scrol naar dat punt, maar pas op dat je niet liket.

Reageer van tijd tot tijd op zijn stories
Als je leuke berichten op zijn stories ziet staan, ga je gang en kijk ernaar. En als je wilt, reageer dan op wat hij heeft gepost. Doe dit niet de hele tijd, want dat is overdreven. Afhankelijk van hoe vaak hij iets deelt, antwoordt je één of twee keer per week. Als hij niet zo regelmatig post, antwoord dan heel, heel weinig. Je wilt niet overdreven zijn, vooral als hij in de eerste plaats niet eens op jou reageert.

Lees ook: Flirten in de Sportschool

Reageer af en toe op zijn foto’s
Het reageren is altijd een goede manier om opgemerkt te worden door je crush. Iedereen kan een foto liken, maar je onderscheidt je als je een reactie achterlaat. Dat gezegd hebbende, je hoeft niet op elk klein ding dat hij deelt te reageren. Doe dit af en toe en alleen bij dingen die een opmerking verdienen. Je hoeft ook niet te zorgvuldig na te denken over wat je zegt. Natuurlijk, zeg niets als “Ik hou van jou” of “Laten we afspreken.” Bij twijfel raden we aan om een ​​emoji te gebruiken. Het is eenvoudig en to the point, maar stelt je verliefdheid niet bloot aan hem.

Ken je grenzen
Het is belangrijk om te weten hoe ver je kunt gaan. Je wilt de foto’s van je crush niet leuk vinden en becommentariëren als hij niet antwoord. Als het duidelijk is dat hij niet geïnteresseerd is, is het misschien tijd om te stoppen. Als hij je leuk vindt en je reageert niet meer, zal hij misschien contact met je opnemen.

Betrek je vriendinnen er niet bij
Voordat je begint met een berichtje te sturen, is je eerste instinct om het waarschijnlijk naar je vriendinnen te sturen voor hun kritiek. Geef niet toe aan die drang. Het maakt de dingen alleen maar gecompliceerder. Blijf in plaats daarvan ademhalen en overdrijf niet. Je eerst gedachte is waarschijnlijk prima, dus geen tweede gok hier. Blijf bij je gevoel.

Lees ook: Flirten op het strand

Neem alles met een korrel zout
Natuurlijk, een foto zegt meer dan duizend woorden, maar geloof niet alles wat je ziet. In alle opzichten is dit nog steeds internet. Vergeet niet dat foto’s op Instagram hoogstwaarschijnlijk zwaar bewerkt zijn, onherkenbaar zijn gefilterd en waarschijnlijk in scène zijn gezet. Kortom, oordeel iemand niet te hard op basis van hun Instagram feed. Wat echt van belang is, is de tijd die je samen doorbrengt met die persoon!

Dit vind je misschien ook leuk