Hoe is het om met een gentleman te daten?

Hoe is het om met een gentleman te daten?

Als een vrouw kan er niets aangenamer zijn dan om in gezelschap te zijn van een gentleman. Er is minder gedoe, drama, tranen, angsten en meer opwinding en plezier bij het daten. Niet alles zal helemaal perfect zijn, maar we kunnen je verzekeren dat de positieve punten de negatieve doen vergeten, elke dag! Zo is het om met een gentleman te daten.

Ze spelen geen tekst spelletjes
Ze zullen geen vervelende bericht spelletjes spelen of bewijs van je gevoelens halen uit hoeveel of hoe vaak je ze een berichtje stuurt. Ze houden misschien niet van appen, maar ze laten je weten waarmee ze bezig zijn in plaats van je te laten wachten om erachter te komen of ze je willen zien of niet. Ze verwachten geen constante berichten omdat ze het belang van ruimte en persoonlijke tijd begrijpen.

Het voelt niet als onrealistische romantiek
Hij zal geen extravagante liefde laten zien, maar wat je met hem deelt, zal op zijn eigen manier echt zijn. Hij zal subtiele dingen doen zoals de stoel naar achteren schuiven als je gaat zitten of de autodeur voor je open houden. Hij zal heel discreet zijn hand tegen de jouwe strijken terwijl je in elkaars nabijheid zit tussen vrienden; hij zal voorzichtig van een afstandje staren en glimlachen als jullie ogen elkaar ontmoeten.

Lees ook: Is hij je toekomstige levenspartner of een verspilling van tijd?
 
Je wilt hem graag aan iedereen introduceren
Het zal een genoegen zijn om hem aan je ouders en vriendinnen voor te stellen, omdat je zeker weet dat hij een charmant persoon is die nooit een rotzooi zal creëren of je in verlegenheid zou brengen. Hij weet hoe hij zich moet gedragen, als een onafhankelijk en zelfverzekerd persoon.

Hij maakt geen overdreven beloften
Een gentleman zal geen holle beloftes doen en er vervolgens een dramatische kwestie van maken, om zichzelf te verdedigen, wanneer je protesteert. Hij weet wat hij doet en hoe ver hij kan gaan.

Hij zal je inspireren om van jezelf te houden en te groeien
Misschien heb je in eerdere relaties weleens het gevoel gehad dat je jezelf moest opofferen en veel compromissen moest sluiten om de relatie gaande te houden. Maar in werkelijkheid is dat niet wat een echte relatie van je eist. Een goede relatie zal je naar boven trekken in plaats van je naar beneden te halen. Je zult weten dat je met een gentleman date, wanneer je je realiseert dat hij gevoelens van zelfliefde en motivatie bij jezelf opwekt.

Hij zal zijn gevoelens met jou communiceren
Je relatie gaat niet alleen over fysieke intimiteit. Het gaat erom elkaar te begrijpen en elkaar aan te vullen, niet alleen op fysiek, maar ook mentaal niveau. Hij zal zijn liefde en genegenheid naar jou toe te tonen.

Er is geen plaats voor gezeur
Een gentleman respecteert de privacy en ruimte van een vrouw omdat hij zijn eigen heeft. Hij weet dat het hebben van een relatie niet betekent dat de twee personen die betrokken zijn bij de relatie zichzelf verliezen. Nee dat doen ze niet; ze leren elkaar aan te vullen als stukjes van een legpuzzel.

Hij heeft het beste met je voor
Hij wil het beste voor jou. Omdat hij een gentleman is, zal hij in bijna elke situatie op je passen. Hij voelt altijd de behoefte om die extra stap voor je te zetten, gewoon om je een speciaal gevoel te geven – van het vasthouden van je handen tot het helpen afwassen na een maaltijd.

Hij is niet bang voor een verbintenis
Hij weet waar hij aan toe is en hij zal een beslissing nemen waarvan hij zeker is dat hij zich eraan vasthoudt, omdat hij zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid heeft.

Lees ook: Waarom Mr. Nice de juiste man zou kunnen zijn

Hij praat niet over jullie seksleven met zijn vrienden
Hij is geen tiener meer die zijn hete scènes in de slaapkamer deelt met zijn vrienden. Een gentleman weet hoe hij een vrouw moet respecteren, daarom zal hij niet over jullie liefdesleven praten. Hij weet hoe hij privémomenten moet koesteren. Hij waardeert je; vrijen is een uiting van jullie liefde voor elkaar. Hij weet dat deze gevoelens niet door iemand anders kunnen worden gepeild behalve jullie beiden.

Hij zal niet negatief over zijn exen met jou praten
Hij zal je iets beters te zeggen hebben. Hij begrijpt dat relaties soms falen, om wat voor reden dan ook. Maar hij gelooft niet in het vernederen van een ander mens alleen omdat hij niet meer met haar is. Hij laat het verleden achter zonder wrok te koesteren. Hij zal zijn relaties uit het verleden niet voortdurend naar boven halen om het heden te verduisteren.

Hij is er voor je in slechte tijden
Hij zal er zijn om je te ondersteunen en naast je te staan ​​in moeilijke tijden wanneer je ondersteuning nodig hebt, in plaats van weg te lopen van verantwoordelijkheid, ongeacht hoe druk hij het ook heeft. Een gentleman weet hoe hij voor zijn vrouw moet zorgen en je bent een van zijn prioriteiten.

Lees ook: Is hij de ware? 5 vragen om jezelf te stellen

Hij laat je voelen als een vrouw
Het komt als nature voor hem. Hij hoeft niet zijn best te doen wanneer hij je goed laat voelen; hij is zichzelf, wanneer hij je rug vasthoudt om je naar de dansvloer te leiden, de paraplu voor je openhoudt of wanneer hij je aanwezigheid in zijn leven onder een enorme menigte mensen erkent. Weet dat je inderdaad verliefd bent op een gentleman.

Dit vind je misschien ook leuk