Hot Spot: The Avocado Show Downtown

Hot Spot: The Avocado Show Downtown

The Avocado Show heeft onlangs een nieuwe formule geopend: The Avocado Show Downtown. The Avocado Show Downtown serveert naast de welbekende ontbijt- en lunchgerechten een nieuwe dinner experience met o.a. spectaculaire pokébowls, salades, burgers, avocado fries, taco’s en truffelguacamole. Net als bij alle andere locaties van The Avocado Show wordt ook bij Downtown elk gerecht met liefde gemaakt van duurzame avocado’s – met de focus op smaak, presentatie en originaliteit. Op het menu staan klassieke gerechten met een avocadotwist als de bun burgers. Maar ook innoverende gerechten zoals de avocado fries en vegan peanut butter avo ice cream. Elk gerecht wordt zorgvuldig gestyled op kleur, plating en vorm om ontbijt, lunch of diner niet alleen healthy maar ook pretty te laten zijn. Zowel aan tafel als bij delivery of takeaway.

De locatie aan de Keizersgracht maakt het makkelijker dan ooit om een plekje te scoren. Het zonnige terras en het restaurant met het iconische, kleurrijke signature interieur bieden samen meer dan 100 zitplekken aan voor ontbijt, lunch en diner. Walk-ins zijn zoals altijd welkom, maar bij deze vestiging is het voor het eerst mogelijk om ook te reserveren via de website.

Naast een menu aan pretty healthy food, juices, smoothies en cocktails vinden gasten bij The Avocado Show Downtown ook de volledige lifestylecollectie van merchandise, kookboeken en eigen food items. Binnenkort is het ook mogelijk om avocadokookworkshops te volgen en bijzondere momenten te vieren.

The Avocado Show Downtown
Keizersgracht 449
Amsterdam
www.theavocadoshow.com

Dit vind je misschien ook leuk