Hot Spot: wijnbar Pierre par CP

Hot Spot: wijnbar Pierre par CP

Gisteren is wijnbar Pierre par CP geopend in hartje Den Haag, onder de vleugels van restaurant Central Park Voorburg. Met een bijzondere kaart van ruim 750 wijnen van Central Park is de bar toegankelijk voor elke wijnliefhebber. Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Denk daarbij aan een Pingus, Montrachet of een mooie champagne als Dom Perignon uit 1998. Maar ook toegankelijke wijnen zoals een frisse Grüner Veltliner staan op de kaart. De prijs per glas begint al bij € 4,25. En de meest kostbare? Dat hangt af van de keuze. Ook is het mogelijk een fles te kopen om mee naar huis te nemen. Barbites en heerlijke gerechtjes maken de wijnervaring compleet.

Wine, food & coffee
Vanaf de lunch tot laat in de avond kunnen wijnliefhebbers genieten van het uitgebreide culinaire aanbod. De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast zes-, acht- of tien gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen.

Naast wijn zal Pierre par CP heerlijke koffie schenken van de Coffee Crafters. Maar ook voor een glas fris of een biertje kun je bij de wijnbar terecht. Pierre zal in de toekomst leuke events organiseren en diverse concepten lanceren, zoals gezellige champagne tastings of een te gekke high wine in de middag.

Pierre par CP
Denneweg 11
Den Haag
Openingstijden: di en wo van 12.00 uur – 00.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
do, vr en za van 12.00 uur – 01.00 uur (keuken sluit om 23.00 uur)
zo van 12.00 uur – 22.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur)
maandag gesloten
www.pierre.nl

Dit vind je misschien ook leuk