Een inspirerende badkamer voor een ontspannende beauty sessie

Een inspirerende badkamer voor een ontspannende beauty sessie

De badkamer is de plek in huis waar je ’s morgens na het opstaan in stapt, en ’s avonds voor je gaat slapen idem dito. Maar tussendoor is het de ideale plek als het aankomt op een lekkere verwenbeurt voor je huid. Er is niets lekkerder dan een ontspannende beauty sessie om tijd voor jezelf te nemen en tot rust te komen van een drukke dag. Je hebt immers niet altijd tijd om naar de salon te gaan, dus jezelf thuis verwennen is naast dat het ontspannend is, ook nog goed voor je gezondheid. Maar dan moet je badkamer er wel goed uit zien, anders kom je niet tot rust. Hier enkele tips voor een inspirerende badkamer waar je een ontspannende beauty sessie kunt houden.

Creëer privacy
Om te beginnen is privacy een must als je lekker wilt ontspannen en je terug wilt trekken om een momentje voor jezelf te nemen. Zorg er dus voor dat je een moment uit kiest dat je niet gestoord kunt worden door anderen.

Maak de badkamer zo comfortabel mogelijk
Na een lange dag is er soms niets lekkerders dan je terugtrekken om te ontspannen, maar de sfeer moet goed zijn. Om ervoor te zorgen dat je badkamer je eigen kleine beauty oase wordt, kun je geurkaarsen aansteken voor de sfeer en een lekker luchtje, en wat muziek opzetten zoals klassiek of ballads, als het maar ontspannend is.

Houd het eenvoudig
Een badkamer om te ontspannen is geen goede plek voor alles wat trendy is. Zorg in plaats daarvan voor eenvoudige spullen die niet te veel opvallen zodat je heerlijk kunt ontspannen en niet steeds afgeleid wordt.

Zorg dat je je spullen klaar zet
Als het eindelijk het moment is om je beauty sessie te beginnen, dan moet je natuurlijk wel alles bij de hand hebben. Wastafels zijn daar de plek voor. Leg je scrub, masker, reinigingsmiddelen en alles wat je nodig hebt daarop neer, zodat je niet opnieuw de badkamer uit hoeft om iets te gaan halen.

Laat het daglicht binnen
Een raam biedt een prachtig uitzicht en zonlicht verbetert de stemming verbetert. Heb je geen raam, zorg dan voor indirecte verlichting – de sleutel is dat het niet te vel moet zijn.

Breng updates aan de badkamer
Hoewel een schone badkamer een tevreden gevoel geeft, is het soms nodig om eens wat verandering aan te brengen door nieuwe spullen aan te schaffen, om een beetje rust en stilte te krijgen. Zo til je de badkamer naar een geheel nieuw niveau met spa-achtige details die zelfs de meest gestresste onder ons tot rust zouden kunnen brengen. Producten hiervoor vindt je voordelig bij Megadump.

Dit vind je misschien ook leuk