Is je iPhone kapot? Met deze tips is je iPhone snel gemaakt!

Is je iPhone kapot? Met deze tips is je iPhone snel gemaakt!

Laatst geüpdatet op juni 20, 2018 by Redactie

Heb je zelf een smartphone? Dan komt het zeker net als bij alle andere smartphone gebruikers wel eens voor dat je smartphone kapot is gegaan door een harde val of zomaar uit het niets. Anno 2016 is het bijna onmogelijk om meer dan een paar dagen met een kapotte iPhone te lopen, je wilt deze dan ook vaak zo snel mogelijk laten repareren. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden om snel je iPhone te laten maken zodat je snel van je problemen af bent. Je kunt bijvoorbeeld langs een van de vele reparatie bedrijven die direct je iPhone kunnen repareren. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf je iPhone te repareren, wat vaak een stuk voordeliger is en waardoor je ook nog eens zeker weet dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Zelf je iPhone repareren
Het zelf repareren van je iPhone lijkt een klus die bijna onmogelijk is. Gelukkig kan je tegenwoordig met behulp van verschillende websites zoals bijvoorbeeld FixjeiPhone stap voor stap lezen hoe je het defecte onderdeel kunt vervangen voor een nieuw onderdeel. Met behulp van een uitgebreide handleiding en een handige video waarin je de reparatie helemaal kunt zien. Er zijn wel een aantal tips die het repareren van je iPhone soepeler laten verlopen:

Tip 1: goed gereedschap
Voor het goed kunnen repareren van je iPhone is het belangrijk om gebruik te maken van gereedschap dat van goede kwaliteit is. Het is belangrijk om gereedschap te gebruiken van goede kwaliteit zodat je geen schroeven of misschien zelfs erger kapot maakt tijdens de reparatie. Daarnaast is het bij de wat moeilijker reparaties aan te raden om ook een magnetische schroefmat te gebruiken, zodat je de schroeven die je uit de iPhone hebt gehaald op deze mat kunt leggen.
Tip 2: onderdelen van goede kwaliteit
Als je wilt dat het onderdeel even goed is als het originele onderdeel is het belangrijk om onderdelen te bestellen die van goede kwaliteit zijn.
• Tip 3: rust en goede handleiding
Een van de meest belangrijke tips voor het zelf repareren van je iPhone is goed rustig te blijven tijdens de reparatie, zo ga je niet overhaast te werk en blijf je een goed overzicht houden tijdens de reparatie en is de kans groot dat in combinatie met een goede handleiding de reparatie soepeltjes verloopt.

Nooit meer een kapotte iPhone
Heb je nu zelf een kapotte iPhone? Dan is het niet meer nodig om deze lang kapot te laten. Met deze handige tips kan je zelf aan de slag met je iPhone en is deze snel weer gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk