Kleding apps: met deze apps ben je altijd up-to-date

Kleding apps: met deze apps ben je altijd up-to-date

Laatst geüpdatet op maart 21, 2024 by Redactie

Fashionista’s opgelet: kan jij ook niet zonder apps die je op de hoogte houden van de meest recente trends en modecollecties? Geniet jij ook met volle teugen van stijliconen, modeshows en lanceringen van indrukwekkende kledinglijnen? Dan mogen deze drie apps niet ontbreken op jouw telefoon. Zorg dat je geen trend meer hoeft te missen en dat je altijd up-to-date bent welke eyecatchers hot zijn om te dragen. Download gauw de apps zodat je altijd op de hoogte bent! In dit artikel delen we drie apps die onmisbaar zijn voor jouw telefoon.

Deze drie apps mogen niet ontbreken op jouw telefoon

Als je op de hoogte wilt blijven van het meest recente nieuws op het gebied van mode, dan kan je drie apps downloaden die je regelmatig informeren en inspireren. Daardoor ontvang je altijd als eerste het fashion nieuws op jouw telefoon. Download bijvoorbeeld Swipe & Shop, dit is de Tinder app voor shopliefhebbers. Je surft door de nieuwste damescollecties uit al jouw favoriete webshops. Je kunt vervolgens de items die je bekijkt liken of disliken. Heb je jouw match gevonden? Dan kan er heerlijk geshopt worden via de website. Enjoy! De app Pose is ideaal als je bloggers, fashionista’s en stylisten van over de hele wereld zou willen volgen. Je kunt de kleding die zij dragen meteen shoppen, doordat de kleding is getagged zodat je precies weet waar het vandaan komt. Op deze manier hoef je niet meer zelf een zoektocht te starten wanneer jouw favoriete blogger een nieuwe outfit of the day heeft gepost. Wil je het laatste modenieuws ontvangen, dan raden we je de app van Fashionchick graag aan. Laat je inspireren door de nieuwste modetrends en items. Bekijk bijvoorbeeld alvast de nieuwste fashiontrends voor het najaar!

Zorgeloos genieten van fashion

Uren appen, swipen, browsen en shoppen. Dat kan wanneer je geen beperkingen kent op het gebied van data. En dat is nodig wanneer je geniet van de inspirerende fashion apps op jouw telefoon. Je kunt nu toch niet meer zonder deze apps?! Zorg dat je nooit te weinig data hebt met Sim Only van Simyo. Daardoor kan je zorgeloos genieten van al jouw favoriete apps. Ook kan je whatsappen, Insta Stories delen en Netflix kijken op jouw telefoon. Opletten dat je over jouw databundel gaat, is niet meer nodig. Je kunt voortaan oneindig veel uploaden, downloaden en streamen zonder dat je een peperdure telefoonrekening ontvangt aan het einde van de maand. Die winst kan je investeren in jouw nieuwe garderobe.

Welke fashion apps staan er op jouw telefoon en kan je echt aanraden? Veel shopplezier!

Dit vind je misschien ook leuk