Leuke zomeroutfits voor 2016

Leuke zomeroutfits voor 2016

Laatst geüpdatet op september 23, 2017 by Redactie

Het zomerse seizoen is volop aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je kledingkast aan te vullen. Natuurlijk wil je ook deze zomer leuk voor de dag komen en kleding dragen die past bij dit seizoen. De zomerse mode is in 2016 gevarieerder dan ooit. Zo worden er dit seizoen volop strepen gedragen, niet alleen horizontaal, maar ook verticaal en diagonaal. Bovendien is het goed om te weten dat bloemen nog steeds in de mode zijn.

Elegante en sexy jurkjes
De zomer is een seizoen waarin vaak luchtige en kleurrijke kleding wordt gedragen. Neem daarom eens een kijkje bij de jurken uit het assortiment. Jurken zijn natuurlijk het vrouwelijke kledingstuk die elegantie uitstralen. Uiteraard zijn ze ook sexy, zodat je vrouwelijkheid optimaal wordt benadrukt. Uiteraard voldoen de jurkjes aan de trends van de laatste mode. Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren.

Sandalen voor onder een jurk
Bij de aankoop van een nieuwe jurk, passen natuurlijk mooie sandalen. Ze benadrukken het zomerse karakter en passen prima bij dit seizoen. In de zomer moet je vooral geen dikke leren schoenen dragen, maar mogen voeten en benen gezien worden. Uiteraard kun je de sandalen ook onder andere kledingstukken dragen. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in aardetinten kleuren, maar de aankoop van een nieuw paar in felle kleuren, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Interessante trends om rekening mee te houden
De zomertrends van 2016 zijn ontzettend kleurrijk. Koraal, ijsblauw en taupe zijn enkele kleuren die dit seizoen de boventoon voeren. Ook roze is ongelofelijk populair. Wil je volledig voldoen aan de trends van deze zomer? Koop dan een jurkje met kant. Dit mag in diverse kleuren. Kant is dit jaar erg in. Bovendien is het goed om te weten dat je dit seizoen altijd het contrast qua kleding mag opzoeken.

Kortom, haal de leukste kleren in huis en geniet volop van je nieuwe aankopen!

Dit vind je misschien ook leuk