De leukste gadgets om naar uit te kijken in 2018

De leukste gadgets om naar uit te kijken in 2018

Laatst geüpdatet op februari 20, 2018 by Redactie

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe gadgets. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje, of zelf de nieuwste gadgets in huis wilt halen. De leukste gadgets voor 2018 vind je hier.

Samsung ‘The Wall’
Tijdens CES in Las Vegas introduceerde Samsung hun toekomstvisie in televisie kijken als ‘the Wall’. The Wall maakt gebruik van microled, een technologie die alle voordelen van oled bevat (wat standaard wordt gebruikt voor tv’s) maar zonder de nadelen. The Wall zou probleemloos grote afbeeldingen moeten kunnen tonen en de gebruiker de mogelijkheid bieden om zelf de schermgrootte te bepalen. The Wall zou zo’n beetje het grootste, hoge resolutie scherm zijn dat in een normale huiskamer past.

Meer Samsung
En dat is niet alles. Eind februari komt ook de nieuwe telefoon van Samsung via KPN op de markt! Deze telefoon zou zijn voorzien van een nog groter scherm, is nog platter, heeft een nog krachtigere processor en moet super slomotion kunnen filmen. Goed nieuws dus voor de Samsung fans.

Philips SmartSleep
Worstel je ook met te korte nachten? De Philips SmartSleep is er speciaal voor mensen die de 7 uur slaap per nacht niet altijd halen. Je plaatst de Philips SmartSleep op je hoofd, en deze versterkt de trage-golf-slaap; wat de kwaliteit van je nachtrust weer verbeterd.

We.Stream
Een gadget van Nederlandse bodem dat voor veilige wifi zorgt wanneer je op reis gaat. Met We.Stream kun je via cloud sim tecfhnologie in meer dan 100 landen gemakkelijk online. De We.Stream komt inclusief 2 GB databundel.

Aibo
Je kent hem waarschijnlijk nog wel van vroeger, het robot hondje. Na 12 jaar is de verbeterde versie van Aibo de robothond weer terug op de markt. De vernieuwde Aibo speelt in op zijn omgeving en alle robothonden die aangesloten zitten op de Cloud leren van elkaar. Een hele slimme robothond dus!

Aibo
Bron afbeelding

Sgnl Smart Strap
Een slimme horlogeband die het mogelijk maakt om te bellen door een vinger tegen je oor aan te houden. Door middel van vibraties wordt de audio naar je hand verplaatst en hoef je dus geen telefoon aan je oor te houden. Gaat je telefoon? Houd je vinger tegen je oor en bellen maar!

ForwardX CX-1
De ForwardX CX-1 is een koffer die zelfstandig achter je aanrijdt. Ja, je hoort het goed; niet langer sjouwen met tassen en koffers op het vliegveld. De koffer bevat een camera die jouw bewegingen nauwkeurig in de gaten houdt. Mocht de koffer je toch even kwijt raken dan krijg je een waarschuwing via de aangesloten armband.

Van welke gadget wordt jij enthousiast?

Dit vind je misschien ook leuk