De leukste kindermode voor dit najaar

De leukste kindermode voor dit najaar

Laatst geüpdatet op juli 11, 2018 by Redactie

Het kopen van kinderkleding is voor de meeste moeders net zo bevredigend als voor zichzelf shoppen. En waarom ook niet, je wilt immers dat je kleine mini me er net zo leuk uit ziet als jezelf. Hoewel de zomer net begonnen is, en je misschien nog flink in de sale aan het shoppen bent, is er niets mis mee om alvast voorruit te kijken naar de kinderkleding trends voor het najaar. Dan kun je straks lekker genieten van de vakantie, zonder je druk te maken om allerlei dingen op het laatste moment aan te schaffen als de kinderen weer naar school gaan. We hebben hier daarom alvast de leukste kindermode trends voor dit najaar op een rij gezet.

Het kleurenpalet
In het kleurenpalet voor het najaar voor kinderkleding zien groentinten zoals mos, militair en zeewier, maar ook aards rose, orchidee, okergeel, bruin, karamel, oranje en diverse grijs en blauw tinten.

Het basisthema van de 4 hoofdthema’s van de kleding collecties is vrijheid: de vrijheid om neutraal te zijn, de vrijheid om nieuwsgierig te zijn, de vrijheid om wereldwijd te denken en de vrijheid om te spreken.

De trend neutraal zijn gaat over minder is meer, en dat vertaalt zich in strakke lijnen, de vorm die volgt op de functie, en het weglaten van teveel opsmuk. Deze stijl komt in neutrale kleuren.

De vrijheid om nieuwsgierig te zijn leidt ons naar de grenzen, naar het onbekende. Alles mag en alles kan bij dit thema. Het kleuren palet bestaat uit diverse kleuren en prints.

Wereldwijd denken betekent gaan buiten gebaande paden, en deze trend vertaalt zich bij kinderkleding in dieren en bloemige prints, in een palet van diverse kleuren.

Vrijheid om te spreken is een sterk moderne, stedelijke trend, wat zich zich vertaalt in een soort streefstijl mode waarbij de sportieve stijl wordt gemixt met wat nettere items. Denk aan de helderste kleuren voor deze trend.

Kan je ook niet wachten om te gaan shoppen? Neem dan eens een kijkje bij de kinderkleding van Jayno.

Dit vind je misschien ook leuk