De Luna fofo - een Beauty Gadget aangedreven door kunstmatige intelligentie

De Luna fofo – een Beauty Gadget aangedreven door kunstmatige intelligentie

Laatst geüpdatet op september 11, 2018 by Redactie

De Luna fofo – een gezichtsreinigingsapparaat bestuurd door kunstmatige intelligentie – is de slimste en kleinste schoonheidsspecialist ter wereld. Met dit nieuwe apparaat krijg je gepersonaliseerde huidverzorging met één druk op de knop. De Luna fofo is een soort persoonlijke beautycoach, en verwerkt voor de huidverzorgingsbehandeling informatie over vochtbalans en combineert dat met informatie uit de huidverzorgingsenquête die op de Foreo For You app wordt verkregen. Dit is om de frequentie, de kracht en de duur van de T-Sonic pulsaties op de huid aan te passen. Op deze manier krijgt iedereen een geoptimaliseerde behandeling die wordt aangepast op de conditie van zijn of haar huid.

Luna fofo is het nieuwste beauty-gadget van het Zweedse merk voor beautytechnologie Foreo. De gepersonaliseerde functies die het apparaat heeft, maakt het ook steeds slimmer. Luna fofo is zo ontwikkeld dat iedere gebruiker een huidcijfer krijgt, die wordt gegeven op een schaal van 1 tot 100. De vochtbalans van de huid wordt gemeten en op basis daarvan krijgt de gebruiker een reinigingsroutine die zo is afgestemd dat de kwaliteit van de huid wordt verbeterd. Bezitters van de Luna fofo worden geadviseerd om de analyse eens in de twee weken te doen om de voortgang te controleren en zodra de gegevens zijn opgeslagen wordt de Luna fofo opnieuw aangepast. Het einddoel is natuurlijk om na verloop van tijd de felbegeerde score van 100/100 te behalen.

luna fofoluna fofo foreo

Op dit moment wordt wereldwijd iedere 3 seconden een Luna apparaat van FOREO verkocht.

De Luna fofo is verkrijgbaar is zeven kleuren: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, en Sunflower Yellow, bij o.a. bol.com voor €89.

Dit vind je misschien ook leuk