Manieren om je stijl te behouden tijdens de zwangerschap

Manieren om je stijl te behouden tijdens de zwangerschap

by Redactie

Het is moeilijk om je mooi aan te kleden als je zwanger bent, vooral als je in je latere trimester bent. Hoewel zwangerschap iets heel moois is, en vrouwen nog mooier zijn in deze periode, is het geen geheim dat het ongemakkelijk is. Het dragen van je eigen kleding kan een tijdje werken en soms lijkt het gemakkelijker om snel iets aan te trekken in plaats van de tijd te nemen om je aan je persoonlijke gevoel voor mode te houden. Maar je zult je beter voelen als je je eigen stijl behoudt. Hier wat manieren om je stijl te behouden tijdens de zwangerschap.

Koop rekbare tops of extra grote tanktops
Het kopen van rekbare of grote tanktops kan je helpen om uniek te blijven, zelfs tijdens de zwangerschap. Tanktops zijn comfortabel, komen in vele kleuren en maten en zijn vaak te vinden met gewaagde edgy prints erop.

Jassen en jacks om over tops te dragen
Als je niet wilt pronken met je buik, kun je helpen deze te camoufleren door een jas over je top te dragen. Jassen werken goed in de koelere maanden en zijn soms niet de beste optie als het te warm is, probeer dan een dun vest over een tanktop voor een extra laag.

Draag een broek die onder de taille ligt
Dit is de tijd dat je die low-rise of heupbroek uit de kast wilt trekken, vooral als je geen zwangerschaps broek wilt kopen. Vergeet niet dat dit ook zal afhangen van hoe laag je draagt ​​als je zwanger bent, maar veel vrouwen kunnen hiermee wegkomen.

Legging met rokken
Door leggings met rokken te combineren, kun je zelfs tijdens het derde trimester meer ondersteuning en dekking krijgen.

Koop kleding met minimaal 5% spandex
Als je kleding koopt met minimaal 5% spandex, kan deze zich uitrekken rond je zwangere buik.

Luchtige jurken
Er is niets comfortabeler dan een luchtige jurk terwijl je zwanger bent, vooral een die een beetje extra ruimte heeft voor je buik om te groeien.

Verander korte jurken in tanktops
Als je een fan bent van tops, maar je wilt geen nieuwe kopen, dan kun je je kortere jurken gebruiken als tops tijdens de zwangerschap.

Overhemdjurken
Overhemdjurken zijn altijd in stijl, vooral als je zwanger bent. De extra lange tuniektop zorgt ervoor dat je hele buik bedekt is.

Opvallende accessoires
Als je het moeilijk vindt om kleding te vinden die past terwijl je zwanger bent, probeer je outfit dan te verfraaien met wat leuke accessoires.

Leuke prints
Speel met prints terwijl je zwanger bent. Draag items met strepen, kleurrijke prints, een doodshoofd en bloemen.

Ballerina’s
Net als alle andere schoenen, komen ballerina’s in veel verschillende stijlen. Hoewel je misschien je favoriete pumps wilt dragen, is het beter om je voeten op de grond te houden tijdens de zwangerschap om je voeten een pauze te geven.

Beenwarmers
Beenwarmers gecombineerd met een jurk kunnen je tijdens de koelere maanden warm houden, terwijl ze een beetje een edgy look creëren.

Brede riemen
Plaats een brede riem net boven je buik om de schoonheid van je zwangerschap te accentueren.

Maxi-jurken
Maxi-jurken met lange of korte mouwen zijn zeker voor de meer gedurfde, maar als je met je zwangerschap wilt pronken, is er geen betere manier.

Dit vind je misschien ook leuk