Manieren waarop karma uit je vorige leven vandaag invloed op je heeft

Manieren waarop karma uit je vorige leven vandaag invloed op je heeft

Laatst geüpdatet op maart 4, 2024 by Redactie

Karma is de herinnering aan onze ziel, wat betekent dat het vaak al lang bestaat, zelfs voortkomend uit je vorige leven. Inderdaad, het verloop van ons huidige leven wordt meestal vooraf bepaald door eerdere levens: wat we niet afmaakten, komt nu terug om af te maken. Wat we in ons vorige leven niet ‘rechtzetten’, zal zich hierin hardnekkig presenteren, als een ongenode gast die niet weggaat. Onaangename situaties zijn het gevolg van aanhoudend karma, dat altijd kan worden teruggedraaid en opgelost. Erken deze vijf eigenschappen van karma uit het vorige leven die je nog steeds raken, om de energie uit het vorige leven te wissen.

Karma heeft geen vervaldatum

Karma is de bagage die je ziel draagt ​​van leven tot leven. Helaas raakt deze specifieke bagage nooit verloren, wat betekent dat je eraan vast zit totdat je hem opent en de oude inhoud doorzoekt. Zonder het zelfs te weten, ervaar je misschien karma dat verschillende levens geleden is ontstaan. Maar wanneer je door je karmische koffer graaft, kun je eindelijk je uitstekende karma confronteren en je energetische belasting verlichten.

Niemand in je leven is toeval

Iedereen komt om een ​​reden in je leven. Terwijl je de vrije wil hebt om weg te lopen van of bij een bepaalde persoon te blijven, overweldigt karma de vrije wil. Dit betekent dat het verloop van karmische relaties zal gaan zoals gepland, ondanks je beste inspanningen. Erken de rol van elke persoon in je leven: waarom zijn ze daar? Wat willen ze je leren en vice versa? Wat is het karma dat je met deze persoon moet ervaren? Hoe eerder je de waarheid erkent van het karma dat je met iemand deelt (of het goed of slecht is), hoe sneller je het kunt regelen.

Lees ook: Zo trek je goede karma aan

Wat je hebt gedaan, wordt je

Dankzij de media denken we vaak aan karma als ‘wie kaatst kan de bal terugverwachten’. Maar de realiteit van karma is uitgebreider dan alleen ‘gestraft’ te worden voor onze slechte daden – er bestaat positief karma, evenveel als negatief karma. Als je hebt gestolen, zullen anderen van je stelen in de volgende levens. Als je aardig bent tegen anderen, zullen anderen aardig zijn tegen jou. Je acties gedurende je verschillende levens worden de omstandigheden van je wezen.

Rollen worden vaak omgekeerd

Een van de meest fascinerende feiten over karma is dat het er vaak voor zorgt dat we op een omgekeerde manier reïncarneren. Dit betekent dat je ouder in een vorig leven mogelijk je kind was. Toen, voordat ze in dit leven reïncarneerden, hebben de zielen ingestemd een tegenovergestelde handeling te nemen. Zielen schakelen ook van geslacht. Posities veranderen gedurende levens gedurende de karmische behoefte; welke dynamiek ook nodig is om karma te herstellen of te genezen, zal zich manifesteren door veranderende rollen in onze levenscyclus op aarde. De mensen die je nu kent, hebben misschien een heel andere impact op je vorige levens!

Lees ook: Hoe kan je tekens uit het universum herkennen?

Karma herhaalt zich om nieuwe resultaten te produceren

Er is een grotere reden dat karma zichzelf herhaalt, en het is niet om je pijn te doen; het is om je te leren verschillende acties te ondernemen voor verschillende resultaten. Als je steeds weer hetzelfde type partners in je leven aantrekt, is het tijd om te stoppen en je keuzes te inspecteren: Waarom komen soortgelijke mensen steeds vaker binnen? Wat moet je anders doen? Dit vereist eerlijke introspectie en evaluatie van je eigen fouten en zwakke punten, wat weliswaar moeilijk is om te doen. Wees niet bang om naar binnen te kijken. Herken wat er in je moet veranderen om te veranderen wat er buiten je is. Vervolgens kun je je gedrag aanpassen om een ​​einde te maken aan karmische patronen en vooruit te gaan in je potentieel.

Dit vind je misschien ook leuk