Meest nuttige accessoire voor je smartphone: de PopSocket

Meest nuttige accessoire voor je smartphone: de PopSocket

Wie bij het woord PopSocket aan een sok of pop denkt, moet blijkbaar nog kennis maken met dit handige accessoire voor je smartphone. Telefoonhoesjes behoren hiermee in veel situaties tot het verleden. Om je telefoon tegen vallen te beschermen, is dit extra steuntje al voldoende. De PopSocket is het grote broertje van de smartphone ring en is niet alleen eenvoudiger vast te pakken, maar ook in te klappen. Hij plopt of popt naar voren, vandaar de naam. Bovendien zijn ze er in allerlei aantrekkelijke designs. Dit flexibele stukje plastic groeide in korte tijd uit tot een ware hype op het gebied van gadgets.

Wat is een PopSocket en hoe werkt het?
Door twee keer aan de PopSocket te trekken, klapt hij uit en is je telefoon eenvoudig vast te houden. Heel handig dus wanneer je een nieuwe, glanzende smartphone hebt die totaal geen grip biedt. Bovendien kan je de gel waarmee de PopSocket vast zit steeds weer opnieuw gebruiken. Zo verhuis je jouw handige smartphone accessoire mee naar je nieuwe telefoon. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een dure iPhone X of de allernieuwste Samsung hebt, wil je voorkomen dat deze uit je handen glipt. Ook tijdens het rennen en sporten, wanneer je telefoon al snel door de lucht vliegt, kun je jouw smartphone prima vasthouden met een PopSocket.

Optimaal gebruik van je smartphone
Met dit handige accessoire gebruik je jouw telefoon bovendien een stuk gemakkelijker. Waar je eerst de hoek van je smartphone in je handpalm hield om vallen te voorkomen, kun je dankzij de extra grip jouw handpalm nu hoger plaatsen zonder dat je telefoon valt. Daardoor bereik je een veel groter deel van je smartphone scherm. Hoe groter je smartphone, des te groter de behoefte aan extra grip dankzij deze slimme gadget. Doordat je duim vrijkomt krijg je enorm veel vrijheid bij het gebruiken van je telefoon. Wil je een selfie maken? Ook dan is deze gadget handig om je telefoon zo vast te houden dat er niet te veel arm in beeld komt. Voor foto’s van dichtbij hoef je je selfie stick niet meer te pakken.

De PopSocket als smartphone accessoire
En dat is niet de enige reden waarom iedereen een PopSocket kopen moet, want deze handige phone grip zorgt ervoor dat je jouw toestel op tafel neer kunt zetten. Daardoor kun je bijvoorbeeld nog eenvoudiger YouTube video’s kijken. Je smartphone steunt op de PopSocket, waardoor hij in verschillende hoeken op tafel kan worden geplaatst. Ook handig wanneer je een mobieltje als wekker wilt gebruiken of altijd wil zien hoe laat het is. Ook oordopjes die helemaal in de war zitten zijn verleden tijd: door je oordopjes er handig omheen te draaien, raken ze nooit meer in de knoop in je tas. Zo’n klein accessoire kan dus uiteenlopende functies hebben. Leuke bijkomstigheid: Ermee spelen door ze te laten poppen schijnt een geweldige remedie tegen stress te zijn.

Meest nuttige accessoire voor je smartphone: de PopSocket

De popsocket die bij je telefoon past
Een PopSocket bestellen in allerlei kleuren en met heel veel afbeeldingen, waardoor deze goed bij jou en je telefoon past. Je vindt hem in tal van variaties, zoals de PopSocket marmer, hout, met ananas dessin, Yin & Yang, met je favoriete Marvel comic … noem maar op. Bovendien valt je smartphone zelf ook beter op nu je deze niet meer in een hoesje hoeft te verstoppen. Of je nu een PopSocket wit met een afbeelding van de nieuwste trend wilt zoals een frivole alpaca, of een exemplaar dat je terugbrengt naar de jaren ’80, ’90 of ’00: het kan allemaal. Door ze te combineren met een screenprotector is je smartphone nog beter beschermd tegen vallen en ongelukjes.

PopClip: de handige PopSocket houder
Thuis of in de auto hang je jouw telefoon eenvoudig op met een PopSocket houder ofwel PopClip. Heb je een PopClip opgehangen, dan klik je jouw telefoon er eenvoudig aan vast. Een heel handige manier om deze functie te gebruiken, is door een PopClip bij je bureau te hangen. Wanneer je aan het werk bent, kun je jouw smartphone op ooghoogte hangen waardoor je direct ziet wat er binnenkomt terwijl je werkt. Ook kun je video-oproepen beantwoorden zonder daarvoor weg van je werkplek te hoeven. Zo heb je alles, dus ook je telefoon, binnen handbereik.

Een veelzijdige smartphone gadget
Niet alleen voor je mobiel, maar ook op andere apparaten zoals je tablet en e-reader kun je de gadget gebruiken voor extra grip. Bevestig er bijvoorbeeld twee op je tablet voor een optimale game ervaring. Een ruim assortiment van deze aantrekkelijke gadgets voor je telefoon en andere apparaten vind je op Allekabels.nl. Van een eenvoudig uitgevoerde PopSocket zwart tot de meest kleurrijke exemplaren: hier vind je ze allemaal. Met een uitstekende kwaliteit, waardoor je je zorgvuldig uitgekozen exemplaar nog lang kunt gebruiken. Want de PopSocket is geen rage, deze gadget is binnenkort niet meer uit het dagelijks leven weg te denken.

Dit vind je misschien ook leuk