De mooiste sieraden voor Moederdag

De mooiste sieraden voor Moederdag

Laatst geüpdatet op mei 17, 2018 by Redactie

Zondag 13 mei is het weer Moederdag! Hoewel je eigenlijk nooit een excuus nodig hebt om je moeder te verwennen, biedt Moederdag een prachtige gelegenheid om haar heerlijk in het zonnetje te zetten. Als het gaat om een cadeau voor Moederdag, is het de gedachte die telt, maar met een mooi, persoonlijk cadeau, laat je haar zien dat ze de liefste moeder van de wereld is. Of je nu aan het winkelen bent voor je eigen moeder of voor je vrouw of partner, wij hebben hier de mooiste sieraden cadeau-ideeën voor Moederdag op een rij gezet.

Welk type sieraden zijn ideaal voor Moederdag?
Op moederdag kan je in principe elk soort sieraad kopen. Dus of je nou gaat voor oorbellen, een ketting, een ring of armbanden, ze doen het allemaal goed. Zeker als je er een gepersonaliseerd cadeau van maakt. Hieronder onze 3 tips voor een sprankelend cadeau.

gepersonaliseerde ring

Geboortesteen sieraad
Voor de vrouw die net moeder is geworden is een geboortesteen sieraad het ideale cadeau om de geboorte van het kleine wondertje te vieren. Geboortesteentjes symboliseren de maand van de geboorte en elk steentje van elke maand heeft een andere kleur. Kaya sieraden heeft prachtige
geboortesteen sieraden, zoals geboortesteen kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Deze zijn vervaardigd uit .925 zilver en sommige met een echt goudlaagje, ze gaan dus een leven lang mee. Zo krijg je een tastbare herinnering aan de geboorte van het kleine wondertje.

Geboortesteen sieraad

Een tijdloze armband
Met een mooie armband om ziet de hand van elke vrouw er een stukje eleganter uit, dus ook elke moeder. Voor moederdag kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedelarmband, een bangle of een cuff waar je een naam of tekst in laat graveren.

bedelarmbandzilveren armband

Een ketting met een betekenis
Er zijn vele soorten kettingen verkrijgbaar, maar met een ketting met een betekenis laat je haar zeker weten dat ze gewaardeerd wordt. Denk aan een infinity ketting die de oneindige band tussen jullie vastlegt. Of een ketting met een lief woord erin gegraveerd. Maar ook een naamketting met de namen van haar kinderen of haarzelf, of een ketting met een leuke foto van moeder en kind.

infinity kettingfoto ketting

Deze prachtige cadeaus voor moederdag hebben we gevonden bij Kaya Sieraden wat bijzondere sieraden heeft voor de speciale momenten van het leven. Ontwerpster Tanja Rakhou maakt de speciale sieraden met liefde, en geeft daarnaast ook terug door per verkocht sieraad een bedrag af te staan aan een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Met dat in gedachten help je mee aan een betere wereld en geef je je moeder het mooiste cadeau éver!

Dit vind je misschien ook leuk