Netflix creëert eerste TikTok museum op wielen voor fans van Misfit!

Netflix creëert eerste TikTok museum op wielen voor fans van Misfit!

by Redactie

Vanaf zaterdag 16 oktober is Misfit: De serie wereldwijd te zien op Netflix. Ter gelegenheid van deze release introduceert Netflix een echte Misfit TikTok experience. Tijdens de herfstvakantie van 20 tot en met 27 oktober rijdt de gigantische Misfit-bus naar verschillende plekken in Nederland. Op locatie transformeert deze bus binnen no time naar een kleurrijk en selfie-proof museum op wielen. Bezoekers van de mobiele experience worden verwelkomd met een persoonlijke boodschap van YouTuber Djamila, die de hoofdrol speelt in de serie. “Alle kamers zijn zo gemaakt dat je de perfecte selfie’s en TikTok’s kunt maken!”, vertelt Djamila die haar fans uitnodigt om zo creatief mogelijk door het museum te gaan. De ruimtes in het museum zijn ook niet voor niets volledig ingericht in de stijl van de populaire titel.

eerste TikTok museum

Welkom in het Hoogland College

Bij binnenkomst komen bezoekers terecht in het Hoogland College, de middelbare school waar de serie zich afspeelt. In de verschillende ruimtes staan onder andere een podium waar meegezongen kan worden met hits als ‘Durf te dromen’, is er een knalroze ‘VIP-squad’ ruimte, en een vrolijke, groene smoothie-bar. Een feest van herkenning voor de echte Misfit-fans! Bovendien kunnen fans op verschillende tijden verrast worden door de castleden van de serie, zij brengen een bezoek om samen met fans TikToks op te nemen.

eerste TikTok museum

Openingstijden en locaties

Het mobiele TikTok museum wordt geopend op woensdag 20 oktober in Amstelveen (Stadsplein). Vervolgens rijdt de bus op dinsdag 26 oktober naar Maastricht (Markt) en op woensdag 27 oktober naar Den Haag (Drievliet). De openingstijden zijn tussen 13:00 en 18:00 uur en toegang is gratis. De castleden maken via hun eigen sociale kanalen bekend wanneer zij aanwezig zijn bij de experience.

eerste TikTok museum

Over Misfit: De serie

De Misfits gaan een te gek jaar tegemoet! De vriendengroep werkt namelijk aan een super vette musical. Terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden. De nieuwe schooldirectrice Agnes (Georgina Verbaan) wil dat de focus ligt op discipline, hoge cijfers en heel veel studeren. Maar daar laat Julia (Djamila) het niet bij zitten. Samen met de Misfits en nieuwe vrienden werken ze in het geheim aan de musical om het nieuwe schoolsysteem te saboteren. Gaat het de vriendengroep lukken om hun droom musical op te voeren en hun school terug te krijgen?

Misfit: De Serie is vanaf 16 oktober wereldwijd beschikbaar op Netflix

Dit vind je misschien ook leuk