Originele muurstickers en raamstickers in huis

Originele muurstickers en raamstickers in huis

Laatst geüpdatet op maart 29, 2019 by Redactie

Niets zo belangrijk als het binnenlopen in je woning en je direct helemaal thuis te voelen. Je schoenen uit, slippers aan, en lekker met een goed glas wijn op de bank ploffen om de nieuwste aflevering van Grey’s Anatomy te kijken. Dat thuis gevoel is zo ontzettend belangrijk om even helemaal tot rust te kunnen komen! Maar die sfeer komt er natuurlijk niet automatisch; en je moet regelmatig de handen uit de mouwen steken om van je huis een echt thuis te maken. Nu zijn er allerlei manieren om je huis een stuk gezelliger te maken. Je kunt leuke decoratieve items aanschaffen, kussens op de banken leggen of muren gaan verven. Maar een andere makkelijke én creatieve manier om dit te doen, is door unieke muurstickers aan je woning toe te voegen. Hoe dit werkt en welke voordelen het heeft, lees je hier!

1. Direct sfeer
Waar je met het verven van een muur daadwerkelijk intensief aan de slag moet (en de klus goed aan moet pakken natuurlijk), heb je een muursticker in een handomdraai op de muren geplakt. Ben je de ene sticker beu, dan hoef je ook geen uren in de winkel op zoek naar nieuwe verf; maar plak je gewoon een andere sticker op de muur. Zo creëer je direct de sfeer waar je op dat moment naar op zoek bent!

muurstickers

2. Geen schade aan de woning
Zeker in het geval van een huurwoning kan het lastig zijn om zomaar met hamer en spijkers aan de slag te gaan, of om muren in wilde kleuren te verven. Aan het einde van de termijn moet de woning natuurlijk in originele staat opgeleverd worden. Ook hier bieden muurstickers een oplossing. Je kunt ze namelijk gemakkelijk plakken en ook net zo makkelijk weer verwijderen. Zo breng je geen schade aan de muren in de woning, en breng je toch de juiste sfeer in huis!

raamstickers

3. Ontzettend veel mogelijkheden
Die muurstickers komen natuurlijk in allerlei vormen en maten, en geven je iedere keer weer de kans om een unieke uitstraling te creëren zonder hier al te veel voor te hoeven doen. Maar wist je dat er ook raamstickers beschikbaar zijn? Deze stickers zijn speciaal gemaakt voor ramen en glas, en zorgen ervoor dat je nóg meer sfeer en gezelligheid creëert! Leuk voor de ramen van de woonkamer bijvoorbeeld, of voor die ene grote spiegel in de hal. Er is maar keuze genoeg!

raamstickers

4. Persoonlijke raamstickers
Geen stalen plaatje tegen de muur? Kies dan voor een persoonlijke raam- of deursticker. Er zijn allerlei mogelijkheden om de namen van je familieleden of de straatnaam en huisnummer toe te voegen.

Dit vind je misschien ook leuk