Redenen om te wachten met het versturen van een vriendschapsverzoek op Facebook

Redenen om te wachten met het versturen van een vriendschapsverzoek op Facebook

Laatst geüpdatet op februari 26, 2019 by Redactie

Als je net met iemand aan het daten bent, wil je natuurlijk alles te weten te komen over die persoon. En dat kan vandaag de dag heel makkelijk op het internet. Maar denk erover na. Vrienden zijn met iemand op Facebook waarmee je net aan het daten bent, kan in feite problemen creëren die niet zouden bestaan ​​als je het gewoon had vermeden. Als je net met iemand date, en flirt met het idee om hem of haar een vriendschapsverzoek op Facebook te sturen, loop dan weg van je computer en overweeg deze 5 redenen om te wachten:

1. Misschien krijg je de verkeerde indruk. Of je nu vrienden wordt met iemand op kantoor of iemand met wie je aan het daten bent, je eerste neiging is om elke foto te doorlopen, toch? Voordat je het weet, zit je in een map van tien jaar geleden, waar je date iets geks deed. We waren allemaal een keer jong en gek, maar sommigen van ons willen dat misschien niet weten over onze potentiële liefdes.

Lees ook: Vier redenen waarom stoppen met Facebook moeilijk kan zijn om te doen

2. Je zou onnodig jaloers kunnen worden. Je gaat al een paar weken met iemand uit, het gaat goed, daarna log je in op Facebook en zie je hem of haar arm in arm met iemand anders. Wat volgt? Jaloezie! Dus, vraag je je date erover, probeer je jaloezie tegen te houden, en je komt erachter dat de persoon op de foto een broer of zus is. Je zult een gevoel van opluchting voelen wetende dat er geen bedreiging is, maar je zult je ook een beetje dwaas voelen. Bespaar jezelf de tijd en energie.

3. Misschien ontdek je bepaalde dingen te snel. Een van de beste dingen van daten is iemand in de loop van het datingsproces stapje voor stapje te leren kennen. Als je die persoon op Facebook volgt, volg je het proces snel en verlies je de organische stroom van iemand leren kennen.

4. Je zult jezelf uiteindelijk vergelijken met de ex. Het is onze menselijke aard om onszelf te vergelijken met de ex van onze huidige partner. Het is niet goed of fout, maar het is iets dat we allemaal moeten proberen te vermijden, omdat we allemaal goed zijn op onze eigen manier. Als we onszelf met anderen vergelijken, doen we onszelf niet goed, dus kom niet in de verleiding.

Lees ook: 6 tekenen dat je partner vreemdgaat op Facebook

5. Je verspilt nog meer tijd op Facebook. Zoals we al weten, zuigt niets zoveel tijd als Facebook. Maar als je het zo druk hebt met het spelen van amateur-privé-detective op de pagina van je date, dan verspil je gewoon meer tijd dan normaal. Doe dat niet. Leer in plaats daarvan de nieuwe persoon in je leven op de beste manier kennen – in de echte wereld.

Dit vind je misschien ook leuk