Redenen waarom je moeder de beste is

Redenen waarom je moeder de beste is

Laatst geüpdatet op mei 11, 2019 by Redactie

Moederdag staat voor de deur, en het is tijd voor ons om na te denken over hoe we onze moeders kunnen vieren. Ze zijn echt heel geweldig, toch? Ze zijn er als we ziek zijn, ze lachen altijd om onze grappen, hoe erg ze ook zijn (en soms zijn ze echt slecht), en in onze jongere jaren, zongen ze geweldige kinderliedjes en herinnerden ons er tegelijkertijd aan dat er niet zoiets bestaat als het monster onder het bed. Hieronder enkele redenen waarom je moeder de beste is!

Moeders zijn glamoureus!
Iedere vrouw heeft wel herinnering aan vroeger toen ze als klein meisje probeerde op de hakken van haar moeder te lopen en ernaar streefde deze fantastische schoenen eens in haar eigen kast te hebben! Toen we wat ouder werden, probeerden onze moeders kleding voor ons te kopen in de nieuwste stijl, en zelfs wanneer we er niet zo van hielden, wisten we dat het de gedachte was die telde, terwijl we misschien vasthielden aan de geheime hoop dat ze de bon had bewaard! Moeders proberen er ook altijd op hun best uit te zien, en natuurlijk begrepen we dat ze ons niet opzettelijk in verlegenheid brachten door dingen te kiezen die misschien niet onze stijl waren.

Elke moeder is een supervrouw!
Tijdens het plannen van je verjaardag, deed mama de was, praatte ze aan de telefoon, maakte ze het huis schoon en keek ze naar haar favoriete tv-programma, en maakte ze tegelijkertijd de wekelijkse boodschappenlijst. Wat je ook nodig had, mama zorgde er meteen voor – en als je het haar vraagt, zal ze je blijven helpen, zelfs als je al heel lang het nest hebt verlaten.

Niemand maakt betere koekjes dan een moeder
Het extra ingrediënt? Het wordt liefde genoemd en het maakt die koekjes allemaal smakelijker. Als je het geluk hebt om daar te zijn, laat ze je de kom zelfs likken.

Als je bent gekwetst, is je moeder er voor jou
Moeders staan ​​altijd klaar om gekwetste gevoelens te kalmeren, kneuzingen te kussen en kleine snijwonden en schrammen op te lossen. Of je nu 5, 12, 26 of 32 jaar oud bent, je moeder heeft de kracht om je beter te doen voelen.

Moeders voeden ons altijd, ongeacht onze leeftijd
Wanneer je voor het weekend thuiskomt van de universiteit of even langskomt voor een kort bezoek, kookt mama graag je favoriete eten! Kom hongerig, want ze houdt ervan je te zien genieten van de heerlijke maaltijden die ze maakt.

Moeders geven je gratis opslagruimte
Moeders laten ons altijd onze reserve “rommel” in hun huizen opslaan. Die kledingstukken, sieraden en verschillende snuisterijen die je niet mee wilt nemen, maar niet wilt opgeven, zal ze graag voor je bewaren. Natuurlijk mag ze je van tijd tot tijd vragen wanneer je van plan bent je spullen op te halen!

Moeders zijn er altijd met een ​​luisterend oor
Niemand heeft een beter oor om te luisteren naar je geklaag dan je moeder! Of het nu gaat om een ​​slecht verjaardagscadeau dat je vriend je heeft gegeven, de ruzie met een vriendin, of het feit dat je salaris deze maand te laat is, ze zal altijd luisteren en je het advies geven dat je nodig hebt over wat je vervolgens moet doen.

Moeders maken wasgeur geweldig!
Hoe doen ze dat? We zullen het nooit weten – maar als je wasmachine kapot is, kun je het altijd thuisbrengen bij mama. Ze kan klagen dat ze het moet doen, maar in werkelijkheid is ze blij met elk excuus om je te zien.

Voor een moeder ben je altijd mooi
Je maakt je misschien zorgen over je uiterlijk, maar mama houdt van je zoals je bent. Natuurlijk zal ze altijd eerlijk zijn als iets dat je draagt ​​niet helemaal vleiend is, of als een nieuwe haarkleur gewoon niet bij je staat.

Moeders houden onvoorwaardelijk van je!
Er is geen betere reden dan dat!

Je moeder is de beste – en met alles wat ze voor je heeft gedaan (en alle dingen die ze nog steeds doet), verdient ze het om deze Moederdag een beetje in de watten te worden gelegd! Of het nu gaat om een ​​prachtige, sprankelende geboortesteen ketting of trendy ringen, ze zal je attentheid waarderen.

Dit vind je misschien ook leuk