Samen winkelen: 60% doet dit tegenwoordig online

Samen winkelen: 60% doet dit tegenwoordig online

Laatst geüpdatet op september 23, 2017 by Redactie

Vroeger kochten vrouwen meestal de kleren voor hun mannen. Van winkel naar winkel, kleding passen en uitzoeken: het is nou eenmaal niet de favoriete bezigheid van de man. Niet verwonderlijk dat meer dan de helft van de mannen hun kleding liet kopen door hun vrouw. De komst van het online winkelen heeft dit totaal veranderd. Op de bank beslissen man en vrouw samen welke kleren gekocht gaan worden. Het gemak van het online shoppen heeft de ‘luie’ man geactiveerd om samen te winkelen.

Tegenwoordig beslissen mannen zelf
Mannen beslissen mee, of kopen zelf hun kleren. Uit onderzoek van overhemden.com blijkt dat meer dan 60% van de online aankopen gezamenlijk gedaan wordt. De ergernissen van de man zijn opgelost. Online kopen is namelijk erg doelgericht. Met een paar simpele google acties heb je al tientallen outfits samengesteld. En ben je uitgeshopt je voor je man? Dan kan jij lekker verder gaan, terwijl hij weer TV kan gaan kijken. Geen vermoeiende dagjes uit winkelen meer voor hem.

Samen winkelen: 60% doet dit tegenwoordig online

Online winkelen leuker maken
Niets vervelender dan kleding thuisgestuurd krijgen en er achter te komen dat het toch niet past. Voor het kopen van overhemden online hebben wij een aantal handige tips. Deze zetten wij graag op een rijtje om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Door het aanhouden van deze handige tips vind je altijd een perfect passend overhemd voor je vriend of man.

Een aantal tips voor het kopen van overhemden online
Waarschijnlijk heeft je man al een favoriet overhemd in de kast hangen. Meet hiervan eens de borst en buik omvang na, dan weet je exact welke maat je nodig hebt. Bepaal dan de gewenste pasvorm: slim fit heeft een sterke taillering, een reguliere fit is veel rechter uitgesneden is. Zo voorkom je dat bepaalde overhemden toch niet te verkrijgen zijn in de juiste maat of dat het achteraf toch niet past. Kies dan de voorkeur voor een wat dunner of dikker overhemd. Een weving als poplin heeft de eigenschap wat dunner te zijn. Terwijl een heavy twill of oxford altijd net iets dikker is. Stoffen van gemiddelde dikte zijn bijvoorbeeld fine twill of satijn. Ook is het fijn om een strijkvrij overhemd uit te zoeken. Vaak worden deze easy iron of non iron genoemd. Dit scheelt veel tijd bij het strijken! En wees ook vooral realistisch, wij zeggen wel eens: verwacht geen Ferrari als je voor een Skoda betaalt!

Dit vind je misschien ook leuk