Sex met een nieuwe vlam

Sex met een nieuwe vlam

Laatst geüpdatet op maart 21, 2024 by Redactie

Je weet dat je verder wilt gaan met elkaar, maar er staat je nog een hindernis te wachten; de eerste keer sex! Welke zenuwen, verwachtingen en opwinding spelen je dan parten? Je bent allang geen maagd meer, hebt genoeg ervaring en toch ben je onzeker over de eerste keer met een nieuwe vlam. Vreemd eigenlijk dat je je tijdens die eerste keer met een nieuwe geliefde toch zo vreselijk ongemakkelijk kunt voelen. In plaats van voorpret en ongegeneerd genieten van dit intieme spel, krijg je acuut last van een soort examenvrees. Je wordt onzeker over je lichaam, je weet niet goed hoe je je moet gedragen en je twijfelt over je vaardigheden op sex gebied.

Kortom: de vreugde van een lekkere nieuwe vlam gaat gepaard met een heftige aanval van onzekerheid als sex in zicht komt.

Lees ook: 5 seksuele tekenen van verliefdheid

De eerste keer is zo spannend omdat je verwachtingen stijgen van allerlei erotische fantasieën. Je vraagt je af hoe het zal zijn, en of het wel klikt tussen jullie. Het is de eerste keer dat je je helemaal blootgeeft. Vrouwen vragen zich af of ze mooi gevonden worden, als ze niet te dik zijn, als ze het wel goed doen. Mannen hebben vaak de gewoonte hun onzekerheden niet te laten zien, maar ze zijn het wel degelijk. Mannen willen een onvergetelijke indruk maken, aantrekkelijk gevonden worden of ze vragen zichzelf af of hun penis wel de juiste voormaat heeft en of ze niet te snel klaarkomen. En als het op presteren aankomt, ligt de zwaarste taak toch altijd bij de mannen, zij kunnen namelijk niet faken.

Het is makkelijker met een “onbekend” persoon in bed te stappen, dan met iemand op wie je verliefd bent. Als een one night stand je niet bevalt, is er niets aan de hand. Je hoeft hem/haar nooit meer te zien. Maar als je iets fout doet bij iemand waarmee je een relatie wilt hebben…… De eerste keer iets mindere sex hoeft niet het einde te betekenen, iedereen weet dat indruk maken op iemand extra spanning geeft.

Het beste is de eerste keer niet “all the way” te gaan, ook op sexueel gebied moet je elkaar leren kennen, stap voor stap. Er is veel te experimenteren op sex gebied dus neem de tijd!

Dit vind je misschien ook leuk