Sieradentrends van deze zomer

Sieradentrends van deze zomer

Sieraden maken je outfit af, en de zomer is de beste tijd om met ze te pronken omdat je wat lichter gekleed bent en de sieraden ook daadwerkelijk te zien zijn. Van zomerse schelpmotieven tot minimalistische oorknopjes, de sieradentrends van de zomer 2019 zijn zowel mooi als speels. Omdat deze trends snel voorbij kunnen gaan, en sieraden snel prijzig kunnen zijn, hebben we een aantal betaalbare maar stijlvolle opties voor je uitgezocht van sieradenlabel Eline Rosina. Met prijzen onder de 100 euro, geven onderstaande kettingen en oorbellen je de look van het seizoen zonder teveel geld uit te geven.

Hoops
Oorringen zijn altijd trendy, maar dit jaar heeft het traditionele ontwerp een andere draai. Naast de bekende ronde en gouden oorringen in diverse maten, modellen en dikten, komt deze trend in 2019 terug en deze keer maken ze een statement met diverse hangertjes en steentjes. Deze oorbellen kunnen bij verschillende stijlen worden gedragen, en dat is waar elk sieraad om draait; veelzijdigheid.

Sieradentrends

Gelaagde kettingen
Gelaagde kettingen zijn een nieuwe manier om een statement te maken met je sieraden. Van lagen fijne gouden of zilveren kettingen tot kettingen gecombineerd met mooie hangers, alles kan bij deze trend.
Als je 2, 3 of meer kettingen in verschillende lengten draagt, krijg je een subtiel statement. Speel met textuur door verschillende stijlen met elkaar te combineren, zodat elk stuk opvalt. Een ketting met een hanger is het perfecte punt om te starten met lagen – laat het je middelpunt zijn en laag vandaar uit verder.

Mix & Match oorbellen
Weet je niet welke oorbellen je vandaag aan moet doen? Draag dan meerdere bij elkaar, want dit is dit seizoen erg trendy. Deze trend is van toepassing op oorbellen in alle maten en modellen. Combineer bijvoorbeeld gouden oorbellen met een steentje met gouden oorknopjes of oorbellen met hangers met doortrekoorbellen. Alles kan en alles mag. Wees vooral niet bang om te experimenteren.

Gekleurde stenen
De zomer 2019 draait helemaal om heldere en gewaagde tinten. Levendige sieraden met alle kleuren van de regenboog zijn dit seizoen overal te zien. Deze stukken botsen niet met andere kleuren die je besluit te dragen en zijn goed te combineren met bijna elke outfit. Als je wat nieuwe stukken wilt toevoegen aan je sieradencollectie voor de warmere maanden, breidt dan je dagelijkse kleurenpalet uit en experimenteer met deze trend.

Munt kettingen
Een andere stijl die dit jaar overal te vinden is zijn munthangers, een van de meest veelzijdige sieradentrends van de zomer. Of je het nu alleen draagt of in lagen met andere stukken, kies deze op antiek geïnspireerde stukken voor een ultra moderne look dit seizoen.

Statement oorbellen
Van kruisjes tot schelpen- en bloemvormige stukken, opvallende oorbellen zijn het helemaal dit seizoen. Met deze stukken voeg je wat persoonlijkheid toe aan elke outfit. Wees niet bang om een statement te maken met deze gedurfde en mooie accessoires.

Dit vind je misschien ook leuk