Spijkerjurken gids: zomerse look

Spijkerjurken gids: zomerse look

Wil je er deze zomer stijlvol en luchtig bijlopen? Dan is een spijkerjurk het kledingstuk dat niet mag ontbreken in jouw kledingkast. De spijkerjurk?! Ja zeker de spijkerjurk, die is terug van weggeweest. Weet je niet meer hoe je de spijkerjurk kan dragen? Heb je een spijkerjurk gids in het dragen van de spijkerjurk nodig? Het maakt niet uit of je liever korte of lange jurken draagt. Nu de spijkerjurk weer terug in de mode is zijn ze in allerlei modellen verkrijgbaar. Voor de warme dagen in de zomer draag ik een lichte kleur spijkerjurk. Overdag is een korte spijkerjurk het fijnst. Slippers eronder en klaar voor het strand. In de avond verruil ik mijn slippers en korte spijkerjurk naar een langere spijkerjurk en een andere schoenkeuze.

Spijkerjurken gids: schoenkeuze
Jouw schoenkeuze bepaalt voor een deel de uitstraling van de spijkerjurk. Door sneakers onder de spijkerjurk te dragen creëer je een casual look. Heb je een spijkerjurk gids nodig in schoenkeuze? Alles kan. De spijkerjurk is een basic item en jouw schoenkeuze bepaalt de stijl. Ga je voor classy draag je hakken eronder. Wil je het wat uitdagende dan ga je voor een dierenprintschoen. De kleur van je sneakers kan al een andere draai aan de spijkerjurk geven. Ik draag overdag graag mijn witte sneakers eronder. Moet ik aan het einde van de dag door naar een etentje? Dan neem ik mijn hakken mee en verander ik mijn casual look naar een chique. Loop je liever op platte schoenen dan zijn brogues een mooi alternatief.

Spijkerjurken gids in kleurvarianten
Het is je vast al opgevallen dat je verschillende kleuren in spijkerjurken hebt. Er zijn donkere, medium en lichte spijkerjurken. Kan elke kleur voor elke gelegenheid? Je hebt geen spijkerjurken gids nodig die zegt dat je geen lichte kleur mag dragen in de winter en geen donkere kleur in de zomer. In de zomeravonden kan ook een donkere spijkerjurk in de zomeravonden. En medium kan altijd. Maar er is geen spijkerjurken gids die zegt dat het verboden is om een lichte jurk in de winter te dragen en een donkere in de zomer. Draag waarbij je je goed voelt. De spijkerjurk kan je zo combineren dat bijna alles mogelijk is. Voor een inspiratieloze dag is een spijkerjurk ideaal! De spijkerjurken gids helpt je op weg. Combineer met kleuren en schoenen. Een spijkerjurk kan je naar jouw stemming van die dag combineren. Wordt jij ook de nieuwste grote fan van de spijkerjurk.

Dit vind je misschien ook leuk