Spullen die onmisbaar zijn voor in je koffer van een luxe vakantie

Spullen die onmisbaar zijn in je koffer voor een luxe vakantie

Laatst geüpdatet op maart 22, 2024 by Redactie

De voorbereiding voor een vakantie is al net zo spannend als de reis zelf. Je hebt de vakantie geboekt en onderzocht wat er allemaal te doen is in de omgeving, maar wat ook belangrijk is, is het inpakken van je koffer. Dit wordt vaak uitgesteld tot het laatste moment wat stress kan opleveren, en waardoor er of teveel overbodige dingen worden meegenomen, of van alles wordt vergeten. Ga je dit jaar op een luxe vakantie? Dan hebben we hier 5 dingen op een rij gezet die onmisbaar zijn in je koffer.

1. De noodzakelijke dingen

Wat voor vakantie je ook gaat, er zijn een aantal dingen die je absoluut niet mag vergeten om mee te nemen. Een paspoort (of eventueel identiteitsbewijs als je in Europa gaat), eventueel een visum als dat nodig mocht zijn, geld (cash, bankpas, credit card) en de ticket (uitgeprint of zorg dat deze op je smartphone staat), zijn de eerste dingen waar je aan moet denken.

2. Gadgets

Naast een smartphone met oplader, kun je eventueel nog een digitale camera, tablet en/of computer meenemen. Deze spullen kun je het best in je handbagage bewaren zodat je ze altijd bij je hebt.

3. De koffer

Als je op een luxe vakantie gaat, kun je natuurlijk niet met een koffer van de markt komen aanzetten. De koffer moet stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit zijn, en wij hebben als tip een Tumi koffer. Dit merk heeft een brede collectie koffers en reistassen in diverse modellen en met verschillende afmetingen. Zorg ervoor dat je voor vertrek je koffer weegt, want overvracht kan flink wat kosten.

4. Kleding

De kleding die je meeneemt op een luxe vakantie is natuurlijk heel wat anders dan wat je zou meenemen op elke andere vakantie. Een korte broek en flip flops kunnen echt niet in een duur restaurant en hotel. Neem wat elegante jurkjes mee, langere casual jurken voor overdag, comfortabele platte schoenen zoals ballerina’s, blouses, nette broeken en accessoires als een zonnebril en een hoed om je outfit af te maken.

5. Cosmetica

Neem niet teveel cosmeticaproducten mee. Deze nemen veel ruimte in beslag en zijn behoorlijk zwaar. Zonnebrandcrème, medicijnen en wat eerste hulp producten zoals jodium en pleisters zijn een must.

Fijne vakantie!

Dit vind je misschien ook leuk