Tekenen dat je gevoel je vertelt dat iemand niet te vertrouwen is

Tekenen dat je gevoel je vertelt dat iemand niet te vertrouwen is

by Redactie

Laatst geüpdatet op oktober 22, 2022 by Redactie

Je instinct is het enige dat je altijd zal helpen als je erop vertrouwd. Het is de enige vriend die altijd advies heeft dat we niet meteen aannemen. Hoewel we er niet altijd aandacht aan besteden, is het verstandig dit wel te doen. Hier dan ook de tekenen waarop je moet letten als je gevoel je verteld dat iemand niet te vertrouwen is.

Je voelt je ongemakkelijk

Deze persoon kan plotseling veranderen. Het ene moment vertellen ze roddels over iemand of praten ze gewoon slecht, het volgende moment ben jij aan de beurt. Als je je ongemakkelijk voelt om hen heen, is dat waarschijnlijk jouw teken om te vertrekken; je wilt geen deel uitmaken van hun laster.

Lees ook: Zo verbreek je banden met mensen die niet goed voor je zijn

Je walgt van hen

In het begin leken ze leuk, maar nu is het glashelder hoe gemeen ze kunnen zijn, en je walgt ervan. Als iemand je op deze manier laat voelen, is omgaan met hen een grote NEE.

Je bent gestrest om hen heen

Deze persoon geeft slechte vibes af en ze zijn pessimistisch over alles. In plaats van samen een leuke tijd te hebben, probeer je constant een manier te vinden om hen op te vrolijken. Dat lukt meestal niet, waardoor je ook in een slecht humeur bent. Omgaan met hen is meer een baan dan een tijd voor plezier.

Je krimpt in elkaar

Misschien zit deze persoon zo verwaand of egocentrisch dat je niet anders kunt dan met je ogen rollen. Als je ze niet serieus kunt nemen, waarom zou je dan bij hen zijn? Verspil je tijd niet aan iemand die denkt dat de zon voor hen ondergaat en opkomt.

Lees ook: Hoe negeer je iemand die je liever niet ziet?

Je vermijdt ze

Je bent met een groep vrienden, maar er is die ene persoon waarmee je koste wat kost liever niet praat. Je eerdere ervaringen met hen zijn niet prettig geweest en je waardeert hun aanwezigheid niet meer. Als je gemoedstoestand daalt door bij hen te zijn – laat staan ​​aan hen te denken – is dat je gevoel dat je zegt dat je afstand moet houden.

Dit vind je misschien ook leuk