Tips om initiatief te nemen in bed

Tips om initiatief te nemen in bed

Of het nu is om je gezond te houden of om je relatie te versterken, we vertellen je altijd waarom je meer van seks zou moeten genieten. Dat is allemaal goed en wel, maar als het gaat om hoe je het krijgt, komt het soms neer op een hint, of gewoon ronduit zeggen ‘ik wil seks’. Voor sommigen is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan; misschien ben je de verlegen soort, of weet je niet meer hoe je erotisch assertief moet zijn. Wat de reden ook is, we hebben enkele ideeën om je te helpen intimiteit te initiëren.

In code spreken
Stel samen een woord of zinsdeel voor dat aangeeft dat je in de stemming bent voor seks. Maak het iets dat je kunt zeggen voor vrienden, schoonfamilie of zelfs kinderen, dat je partner laat weten dat ze aan je denken, en niet op een kindvriendelijke manier. ‘Het is jouw beurt om de vaatwasser leeg te maken’ of ‘Rob en Anita komen morgenavond voor het avondeten’ klinkt voor anderen volstrekt alledaags, maar helemaal opwindend voor jullie beiden als een sexy geheim dat alleen gedeeld wordt tussen partners.

Deel wat ondeugende nostalgie
Neem de tijd om samen de meest sexy herinneringen op te halen die je hebt gedeeld. Je prestaties in het verleden van voorspel en erotische prestaties zullen hem laten weten dat je hem in gedachten hebt, seksueel gesproken, en zal ervoor zorgen dat jullie nu beiden je uiterste best zullen doen om eerdere prestaties te overtreffen.

Verander de timing in
Breek uit de tirannie van je normale seksschema en maak je zet tijdens een onverwachte (maar acceptabele) tijd. Het idee is om hem te verrassen en de gebruikelijke context van je seksuele ontmoeting te elimineren, wat je zal helpen om enkele remmingen te laten vallen die misschien wel gewoon voor je zijn.

Kijk naar een sexy scène
Samen naar een goed gemaakte seksscène kijken, kan een zinloze manier zijn om jullie allebei in de stemming te brengen, en maakt je ‘filmnacht’ samen iets dat de moeite waard is om naar uit te kijken! Welke film jullie bekijken is aan jou, want er zijn te veel sexy films om te tellen, en we hebben allemaal onze eigen smaak als het gaat om deze dingen.

Spreek het uit
Als het hardop zeggen niet jouw ding is, kan het een grote hulp zijn om je wensen op papier te zetten.
Probeer een brutaal briefje in zijn jaszak te laten glijden die je bedoelingen uitspreekt, maar als je durft, gebruik dan de technologische hulpmiddelen die voor iedereen beschikbaar zijn. E-mail en WhatsApp zijn ideaal voor het versturen van sexy berichten.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar ronduit zeggen “Ik wil je nu” is een vaardigheid waarmee je je comfortabel kunt voelen. Deze openhartigheid kan een zegen zijn die geen tact vereist, om precies te krijgen wat je wilt!

Dit vind je misschien ook leuk