Vier chique cadeautips voor je vriend

Vier chique cadeautips voor je vriend

Laatst geüpdatet op juni 15, 2018 by Redactie

Komt er een verjaardag of een jubileum aan, of wil je jouw liefje gewoon even verrassen? Met alle moeite die onze mannen voor ons doen, is het goed om af en toe wat extra aandacht aan een leuke verrassing te besteden. Want laten we eerlijk zijn, ze werken zich op hun eigen manier helemaal het zweet in om ons maar gelukkig te maken. Van het draaien van overuren tot het oplossen van klusjes in en rondom het huis. En hoewel een man zijn liefde op een heel eigen manier toont, mogen wij onze liefde zo op zijn tijd ook wel eens wat extra tonen. Laten we eerlijk zijn; we vinden het allemaal leuk om cadeautjes te krijgen! Met deze chique cadeautips voor je vriend breng je dan ook gegarandeerd een lach op zijn gezicht. Net even die extra blijk van waardering!

1. Schoenen, schoenen, schoenen
Ze willen het niet altijd toegeven, maar stiekem houden die mannen toch wel erg veel van schoenen. Van sneakers tot chique slippers, iedere outfit en iedere gelegenheid heeft zo een eigen paar schoenen nodig. Maak hem eens blij met een paar van Bommel schoenen. Niet alleen zijn deze erg stijlvol, je kunt ze ook in verschillende stijlen kopen. Gegarandeerd dat er iets tussen zit dat bij de smaak en stijl van jouw vriend past.

2. Merkkleding
Net als vrouwen zijn ook mannen vaak erg bewust van hun stijl. Maar waar vrouwen gemakkelijk in een T-shirt met toffe print van een tientje de deur uit kunnen, houden de mannen van een iets ‘duurdere’ stijl. Chique merken zoals bijvoorbeeld Levi’s of Floris van Bommel schoenen vallen over het algemeen goed in de smaak bij de mannen. Deze merken staan voor stijlvol, klasse en zijn vooral erg casual chique – iets wat veel mannen een erg aangename kledingstijl vinden.

3. Een tof uitje
Wil je iets speciaals doen voor jouw liefje maar hangt zijn kast inmiddels al helemaal vol? Overweeg dan eens een tof en speciaal uitje. Denk bijvoorbeeld aan een uur racen in een Ferrari of een helikoptervlucht in de omgeving. Een stijlvol en avontuurlijk cadeau waarbij hij ook nog eens actief bezig kan zijn.

4. Een wellness dagje
Niet alle mannen geven het graag toe, maar wanneer je ze een handje helpt kunnen ook zij een dagje wellness erg waarderen. Ga eventueel zelfs gezellig met zijn tweetjes, heb jij er ook nog profijt van! Denk aan activiteiten als een massage, een stoombad of gewoon lekker met zijn tweetjes naar de sauna.

Dit vind je misschien ook leuk