Waarom je de dating trend "Breezing" zou moeten proberen

Waarom je de dating trend “Breezing” zou moeten proberen

Dating trends komen en gaan, en als je single bent, is het misschien leuk om ze allemaal te proberen! Niet allemaal zijn de moeite waard, maar we zijn wel enthousiast over de “Breezing” trend, de beste dating trend ooit, want het is eindelijk iets dat je kunt doen dat ervoor zorgt dat jij en de persoon met wie je date goed doet voelen. Maar wat is “Breezing”? “Breezing” is een eenvoudige dating trend die zich richt op er niet om geven. Het gaat erom zorgeloos te zijn, zelfverzekerd in jezelf, en je niet te veel zorgen te maken over wat je zou moeten doen en wat hij denkt. Een opluchting toch? Dit is wat het is en waarom het een poging waard is:

Er worden geen spelletjes gespeeld
Spelletjes spelen gaat niet over dingen licht en gemakkelijk houden, zoals bij Breezing. In plaats van te wachten om een berichtje te sturen of een reactie op een berichtje te geven, reageer je meteen als je daar zin in hebt. Kortom, doe wat jij wilt in plaats van aan hem te denken.

Het gaat over leven in het moment
Er wordt te veel gefocust op de toekomst wanneer je met iemand gaat daten: wanneer je mijlpalen haalt, wanneer hij dingen officieel maakt, wanneer je zeker weet dat hij van je houdt, enzovoort. Het is vermoeiend. Breezing gaat over leven in het moment. Je doet waar je zin in hebt en volgt je hart. Je belt hem zelfs als je vriendin zegt dat je dat niet zou moeten doen. Je ontmoet hem gewoon omdat je er zin in hebt. Je wordt geleid door niets anders dan je impulsen.

Je zegt wat je voelt
In plaats van je gevoelens te verbergen, zodat je niet als een gekke/bitchy/vasthoudend persoon overkomt, ben je er onberispelijk over zonder hard to get te spelen. Maar hier is het mooie ervan: in plaats van je gevoelens ‘een groot probleem’ te maken omdat je bang bent wat hij gaat denken, gooi je het eruit omdat het je niet uitmaakt of er over je geoordeeld wordt.

Het gaat om de regels vergeten
Breezing zegt in feite: “Dit is wie ik ben, dus schrap de dating regels.” Je verlaat de date en gaat verder met je leven in plaats van te denken dat je X, Y en Z had moeten doen om ervoor te zorgen dat hij je leuk vindt. Het gaat om doen wat goed voor jou is, niet wat de maatschappij of dating experts denken dat goed is.

Je laat je niet beheersen door negatieve gevoelens
Als een man je van streek maakt, investeer je niet in hem en hoeveel hij je pijn heeft gedaan. Je drukt uit wat je voelt (als je daar zin in hebt), maar je gaat verder. Je gaat niet zijn woorden of teksten met je vriendinnen analyseren. Jij gaat verder.

Je maakt je niet druk om kleine dingen
Ja, je kunt op je emoties afstemmen, maar je laat de kleine dingen je niet afschrikken. Stel dat je uit bent met je date en hij praat over andere vrouwen of hij kijkt naar een andere vrouw. In plaats van boos te worden, kijk je naar je horloge en ga je gapen om hem te laten zien dat het je niet interesseert. Players doen je niets.

Je hebt minder stress
We zouden allemaal minder stress willen hebben in onze liefdeslevens, toch? Breezing verwijdert veel van de stress en stelt je in staat om lekkerder in je vel te zijn. Denk aan alle dingen die je zou kunnen doen met de tijd die je zou steken met jezelf verwijten maken omdat het niet gaat zoals je denkt dat het hoort te zijn.

Het geeft je perspectief
Breezing helpt je te beseffen dat wat er ook gebeurt, soms dingen niet lukken met de man met wie je aan het daten bent. Wij zijn mensen, geen robots, en daten is onvoorspelbaar. Hoe dan ook, je weet dat het goed gaat met of zonder de nieuwe persoon in je leven.

Dit vind je misschien ook leuk