Wat ligt er in jouw nachtkastje?

Wat ligt er in jouw nachtkastje?

by Redactie

Laatst geüpdatet op mei 11, 2023 by Redactie

Heb jij er eentje in je nachtkastje liggen? Een vibrator, in wat voor uitvoering dan ook? De kans is best groot dat dit het geval is, want de meerderheid van de vrouwen is er op zijn minst nieuwsgierig naar, waarbij een heel groot deel er ook actief mee aan de slag gaat. Solo of met je partner, dat maakt niet uit. De ervaring leert dat een beetje hulp je sexleven een stuk leuker en afwisselender kan maken.

Heel veel vrouwen hebben er eentje. Of twee. Of drie…

Het is voor veel vrouwen niet iets dat ze per se openlijk bespreken, al is het voor anderen juist allesbehalve een taboe. Maar of je er nu uitgebreid over praat of niet, feit is dat de kans groot is dat je een vibrator in je nachtkastje hebt liggen. Bij heel veel vrouwen is dat namelijk het geval, en het aantal zal alleen maar toenemen nu we ze steeds normaler gaan vinden. Moest je er vroeger nog best moeite voor doen om een goed exemplaar te bemachtigen, kun je nu terecht in vriendelijke, cleane shops met medewerkers die je op professionele manier prima kunnen adviseren. Maar ook online en soms zelfs bij de drogist om de hoek vind je exemplaren, zodat de drempel om er eentje aan te schaffen letterlijk en figuurlijk verdwenen is.

Gelukkig maar, want al sinds jaar en dag maakt een vibrator het leven voor heel wat vrouwen een stuk gemakkelijker. Als extraatje tijdens de seks, of deze nu solo of met een partner plaatsvindt. Als hulpmiddel bij een beetje self love, of om gewoon een stuk sneller te kunnen ontspannen na een drukke dag.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Er is bijna geen seks toy waar zoveel keuze in als dan bij vibrators het geval is. Goed nieuws, want zo is er altijd wel eentje die bij jou en je wensen past. Niet zelden hebben vrouwen zelfs meerdere exemplaren in huis. Een G spot vibrator, om een vaginaal orgasme te kunnen bereiken. Perfect voor de momenten waarop je, al dan niet met je partner, even uitgebreid de tijd wilt nemen. Maar ook de vertrouwde Tarzan vibrator, wie kent hem niet, is nog steeds een enorm populair model. Deze alleskunner heeft al heel wat vrouwen hoogtepunten laten bereiken waarvan zij niet wisten dat het mogelijk was. Groot of klein, voor inwendig of uitwendig gebruik, vrolijk gekleurd of juist neutraal: de keuze is werkelijk enorm. De hoogste tijd om daar eens van te profiteren en jezelf een nieuw exemplaar cadeau te doen!

Dit vind je misschien ook leuk