Wat speelt bij Videoland in december 2022

Wat speelt bij Videoland in december 2022

by Redactie

Laatst geüpdatet op november 16, 2022 by Redactie

Nu de dagen weer korter worden, wordt het tijd om met een dekentje op de bank je nieuwe favoriete series te kijken. Laat nou net het eerste seizoen van Videoland Original serie ‘Sleepers’ met Robert de Hoog en Teun Kuilboer in de hoofdrol te bingen zijn in december: een snoeihard verhaal over een corrupte agent. Ook komt het zesde seizoen van internationale hitserie ‘The Good Doctor’ naar Videoland in december. Geen zin in spanning, maar meer toe aan romantiek? Dan staat een kersvers seizoen van ‘Prince Charming’ voor je klaar én een gloednieuw seizoen van ‘Married at First Sight UK.’ Verder in december: dinosaurusfans Maarten van Rossem en Gijs Rademaker gaan op een onvergetelijke trip door de Verenigde Staten, jeugdsentiment met ‘Totally Spies’ en ‘The Wild Thornberrys’ én live sportevenementen: ‘GLORY’ en ‘UCI Champions League Baanwielrennen.’

Highlights december

UCI Champions League Baanwielrennen

Live-verslag van de UCI Champions League Baanwielrennen. Het toernooi bestaat uit vijf rondes, die worden verreden in vier verschillende landen. De beste baanwielrenners van de wereld strijden in de onderdelen sprint, keirin, scratch en afvalrace om een goedgevulde prijzenpot.

De UCI Champions League Baanwielrennen is op 2 en 3 december live te zien bij Videoland.

MAFS UK S7

Britse singles worden door experts met elkaar gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na het jawoord en de daaropvolgende huwelijksreis start voor de pasgetrouwde stellen het alledaagse leven. Na zes weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Seizoen zeven van ‘Married at First Sight UK’ is vanaf 7 december te bingen bij Videoland. Seizoen zes is ook al te zien bij Videoland.

Sleepers

Deze dramaserie vertelt het snoeiharde, fictieve verhaal van corrupte agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. Rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie. ‘Sleepers’ is geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool stuurden, om zo bij de politie te infiltreren. Deze jonge infiltranten worden ‘sleepers’ genoemd. Martin Oudkerk is één van hen.

De dramaserie ‘Sleepers’ is vanaf 8 december te bingen bij Videoland.

Foodies

Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Niet alleen haar carrière en levenslange droom komen hiermee op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

De speelfilm ‘Foodies’ is vanaf 12 december te zien bij Videoland.

Prince Charming

Een groep single mannen probeert vanaf het Griekse eiland Kreta het hart te veroveren van een charmante vrijgezel. De Prince Charming van dit seizoen is de 30-jarige acteur, zanger en danser Diego. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming Diego om zijn droomman te vinden?

Het derde seizoen van ‘Prince Charming’ is vanaf 15 december wekelijks te zien bij Videoland

The Good Doctor S6

Een jonge chirurg met autisme en het Savantsyndroom, Shaun Murphy, verhuist van een klein plaatsje in de Verenigde Staten om te gaan werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital. Binnen het ziekenhuis ontstaat de vraag: kan een persoon, die niet de eigenschappen heeft om zich in te leven in andere mensen, wel levens redden? Aaron Glassman, de directeur van het ziekenhuis, probeert zijn collega’s ervan te overtuigen dat ze Shaun aan moeten nemen. Shaun gebruikt zijn indrukwekkende medische vaardigheden om levens te redden en zijn sceptische collega’s uit te dagen.

Het zesde seizoen van ‘The Good Doctor’ is vanaf 19 december wekelijks te zien bij Videoland. De eerdere vijf seizoenen zijn al te zien bij Videoland.

Maarten en Gijs op Dinojacht

Maarten van Rossem en Gijs Rademaker duiken in de wonderlijke en verrassende wereld van dinosauriërs! Ze gaan op een onvergetelijke roadtrip door Noord-Amerika, het walhalla voor dinosaurusfans. Met als einddoel een gezamenlijke droom: de opgraving bijwonen van een échte langnekdino, in de barre woestenij van Wyoming. Tijdens hun reis laten de grootste dino-experts hun laatste ontdekkingen zien en nemen schatzoekers het duo mee de wildernis in om dino-botten te vinden en op te graven. Maarten en Gijs zijn het zelden ergens over eens en dat maakt de trip niet altijd makkelijk – en dan zijn er ook nog ratelslangen. Ze beginnen hun trip in Hollywood, waar de dino-gekte ooit begon met Jurassic Park.

Videoland Original ‘Maarten en Gijs op Dinojacht’ is vanaf 21 december wekelijks te zien bij Videoland.

Mijn Vader de Hasjkoning

‘Mijn Vader de Hasjkoning’ is een tweedelige documentaireserie van Ruud Lenssen en Will Falize over de opkomst en ondergang van Jan ‘De Pinda’ Falize, die in de jaren ’80 en ’90 furore maakte als hasjhandelaar en jarenlang ongrijpbaar was voor de politie. Zoon Will was de troonopvolger en neemt ons mee in wereld van hasjhandel, rijkdom en geweld. Hij laat zien wat het opgroeien op deze wereld voor impact heeft gehad op zijn leven en zijn familie.

De tweedelige Videoland Original documentaire ‘Mijn Vader de Hasjkoning’ is vanaf 23 december in zijn geheel te zien bij Videoland.

The Wild Thornberrys

De familie Thornberry reist met hun camper de hele wereld over om een natuurserie te maken. We volgen Eliza , de jongste dochter van de familie. Zij heeft tijdens een verblijf in Afrika van een sjamaan de gave gekregen om met dieren te praten. Ze gebruikt deze gave om overal waar de familie komt dieren te helpen met het oplossen van hun problemen, of om haar familie buiten hun weten een handje te helpen.

Alle vijf seizoenen van ‘The Wild Thornberrys’ zijn vanaf 24 december te bingen bij Videoland.

Totally Spies

Vriendinnen Clover, Alex en Sam wonen in Beverly Hills en zijn geheime spionnen. Alsof hun leven al niet cool genoeg is, staan ze ook nog eens elk moment klaar om de wereld te redden voor WOOHP (World Organization Of Human Protection). Zo worden ze opeens opgezogen en weer gedropt op de meest rare plaatsen. Met behulp van hun gadgets (zoals laser-haardrogers of schoenen waarmee je over plafonds kunt lopen) staan onze heldinnen altijd klaar om de slechteriken te verslaan en de wereld te redden. Ondertussen moeten ze ook nog zorgen dat hun klasgenootjes niet ontdekken dat ze spionnen zijn.

Drie seizoenen van ‘Totally Spies’ zijn vanaf 24 december te bingen bij Videoland.

GLORY Rivals 4: Zouggary vs. Haraguchi

Alle wedstrijden van Glory zijn live en exclusief te zien bij Videoland. Op eerste kerstdag vindt GLORY Rivals 4 plaats in Tokio met als headline gevecht Zouggary vs. Haraguchi. Rondom de GLORY-events maakt Videoland een live studioprogramma met Mark Schaaf als presentator en Remy Bonjasky en Melvin Manhoef als analisten. Jay-Jay Boske is de ringside reporter. Het commentaar is bij ieder event in handen van Alex Lely en Remy Bonjasky.

‘GLORY Rivals 4’ is zaterdag 25 december vanaf 10.30 uur live te zien bij Videoland.

Martin H.

Deze driedelige documentaire vertelthHet unieke verhaal van een ambitieuze agent die afgleed in corruptie en de boeken in ging als de moordenaar van Europa’s grootste drugsbaron.

De driedelige Videoland Original documentaire ‘Martin H.’ is vanaf 27 december in zijn geheel te zien bij Videoland.

Bon Bini Holland 3

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

De speelfilm ‘Bon Bini Holland 3’ is vanaf 30 december te zien bij Videoland.

Sinterklaas bij Videoland

Sint is weer in het (Video)land, kijk snel deze Originals om in de stemming te komen voor het heerlijk avondje!

De Kleine Grote Sinterklaasfilm

Sinterklaas en jouw favoriete Pieten vertrekken met plezier naar Nederland. Eenmaal op open zee ontdekken ze dat er spullen ontbreken en het lijkt wel of er een extra persoon onder hen is. Als de boot ook nog eens stil komt te liggen, weten de pieten het zeker: dit gaat niet goed! Maar wat is er precies aan de hand?

De Videoland Original speelfilm ‘De Kleine Grote Sinterklaasfilm’ is nu te zien bij Videoland.

De Club van Sinterklaas: Geheimen van de Sint

In seizoen 1 worden de meiden van KADO uitgenodigd door Sinterklaas om hun pietendiploma te halen. Er is alleen één probleem: ze hebben last van hoogtevrees. In seizoen 2 ontdekken de pieten dat in een magisch dagboek ál hun geheimen staan. Stiekem scheuren ze pagina’s uit het boek om hun geheimen te bewaken. Maar dit zorgt voor grote problemen…

Twee seizoenen van Videoland Original dramaserie ‘De Club van Sinterklaas: Geheimen van de Sint’ zijn nu te bingen bij Videoland.

Binnenkort bij Videoland

Payboys

In deze Videoland Original documentaire laten jonge ex-sekswerkers de omvangrijke wereld van jongensprostitutie in Nederland zien. Honderden jonge en kwetsbare jongens worden geronseld en ingezet voor seks tegen betaling, die vaak beginnen als payboy wanneer ze nog minderjarig zijn. Want hoe jonger de jongen, hoe meer klanten bereid zijn om te betalen. In ‘Payboys’ vertellen Tristan, Giovanni, Deniz en Gino over de duistere kanten van het werk, van systematisch misbruik tot uitbuiting in grote netwerken die tot op de dag van vandaag voor politie en samenleving buiten beeld blijven.

De Videoland Original documentaire ‘Payboys’ is vanaf 16 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

The Real Housewives of Amsterdam

Het succesvolle en internationaal bekende ‘Real Housewives’ format komt naar Amsterdam! Vanaf 24 november volgt Videoland zeven succesvolle vrouwen uit de high society van onze hoofdstad. ‘The Real Housewives of Amsterdam‘ zijn: Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky.

‘The Real Housewives of Amsterdam’ is vanaf 24 november wekelijks te zien bij Videoland.

Rasti Rostelli: The Show Must Go On

Rasti Rostelli (Roland van den Berg) groeide in de jaren ’90 uit tot Europa’s beroemdste hypnotiseur, met zijn opvallende kapsel, diepe stem en spraakmakende acts. Hij hypnotiseerde 60.000 mensen en gaf in totaal zo’n 10.000 shows. Toch verloopt zijn carrière niet voorspoedig en krijgt hij veel kritiek te verduren. Zo zou hij mensen voor gek zetten en zouden de shows niet zonder gevaar zijn. Als in 1995 de twee Belgische meisjes An en Eefje spoorloos verdwijnen na een bezoek aan zijn hypnoseshow, wijzen vingers ten onrechte naar Rasti Rostelli. Een gebeurtenis die hem jarenlang achtervolgt. Toch werkt hij hard aan grote comeback en gaat samen met opvolger Menno Bandini, weer het podium op.

De tweedelige Videoland Original documentaire ‘Rasti Rostelli: The Show Must Go On’ is vanaf 30 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

Net verschenen bij Videoland en om direct te kijken:

Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan

De voetbalcarrière van Daley Blind kent vele hoogtepunten, maar ook een aantal dieptepunten: voor Daley is zijn eerste hartstilstand in 2019 zijn zwaarste dieptepunt. In de tweedelige Videoland Original ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ wordt Daley gedurende anderhalf jaar na het laatste incident met zijn hart gevolgd en is hij open en kwetsbaar over zijn zorgen en onzekerheden. Hoe ga je hier als topsporter mentaal mee om en hoe kom je een klap als deze weer te boven? Naast de situatie rondom zijn hart komen onder meer ook zijn rijke carrière, waaronder de pieken en dalen bij Ajax, zijn tijd bij Manchester en Groningen en zijn tijd bij Oranje onder leiding van zijn vader aan bod.

De tweedelige Videoland Original documentaire ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ is nu in zijn geheel te zien bij Videoland.

Judas II: Dagboek van een Getuige

Deze vijfdelige serie toont het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zus en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer Willem: Astrid Holleeder. Gijs Naber, Rifka Lodeizen, Marit van Bohemen en Carry Tefsen keren terug in dit seizoen. De beklemmende serie is het vervolg op ‘Judas’ dat in 2019 verscheen bij Videoland en toont van binnenuit hoe Astrids leven als getuige eruitziet.

De dramaserie ‘Judas II: Dagboek van een Getuige‘ is vanaf nu te bingen bij Videoland.

Beeld: Videoland

Dit vind je misschien ook leuk

Door op de site te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren", dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten