Zo ben je nooit te laat voor een date

Zo ben je nooit te laat voor een date

Laatst geüpdatet op februari 22, 2019 by Redactie

Niet alleen zorgt te laat zijn voor een date voor een slechte indruk, maar het kan je onattent maken en, als het echt te lang duurt, onbeschoft overkomen. Om een ​​betere indruk te maken, zijn hier enkele manieren om je late manier van leven in de kiem te smoren en je liefde niet aan je voorbij te laten gaan.

Plan vooruit. Denk na over wat je moet doen vóór de date. Als dat betekent dat je moet douchen, eten of een project voor je werk moet afmaken, doe het dan ruim voordat je moet vertrekken. Wacht niet tot het laatste moment om te doen wat er moet gebeuren. Je hebt 24 uur per dag; gebruik ze verstandig.

Lees ook: 15 manieren om de zenuwen voor een eerste date te verminderen

Maak een proefrit. Als je een ontmoeting hebt op een plek waar je nog nooit bent geweest, wil je dit misschien eerst bekijken. GPS is geweldig en Google Maps ook. Als je de tijd neemt om de route te bekijken, zal je op tijd zijn.

Verwacht altijd dat er iets mis kan gaan. Altijd! Soms is er een ongeluk waardoor het verkeer vast zit of er is een probleem met het openbaar vervoer en je zit vast. Ja, deze dingen zijn buiten je controle en je kunt hier niet de schuld van krijgen, maar als je vroeg genoeg was vertrokken, dan zou je date niet alweer hoeven te wachten.

Lees ook: Tien rode vlaggen op een eerste date

Stel niet uit. Het is gemakkelijk om naar de klok te kijken, vooral als de afgesproken tijd nog een paar uur verder is en je denkt dat je voldoende tijd hebt om de was of een andere boodschap te doen. Zet je boodschappen in de wacht en onthoud dat de date je topprioriteit is.

Vecht tegen de drang. Sommige mensen komen vaak te laat omdat ze het al vanaf jongs hebben overgenomen, terwijl anderen graag laat zijn omdat ze bezig zijn met een mini-crisis, die ze nodig hebben voor een adrenalinestoot. Als je toevallig in een van deze categorieën valt, moet je vechten tegen de drang om een ​​rebel of een adrenaline junky te zijn. Je moet rekening houden met de persoon die op je wacht.

Lees ook: Tips voor het maken van een goede indruk op een eerste date

Leer er van te houden. Als je je niet haast om op tijd op een afspraakje te zijn, voel je je meer ontspannen wanneer het tijd is. Vermijd dat je opdaagt voor je date met zweet op je gezicht, terwijl je je obsessief verontschuldigt voor iets dat eigenlijk had kunnen worden voorkomen.

Dit vind je misschien ook leuk